Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

23-05-2002
Folder zwemwater in Gelderland weer beschikbaar

De nieuwe folder met informatie over het open zwemwater in de provincie Gelderland, is weer verkrijgbaar bij het gemeentehuis. Natuurzwembad De Waay in Loo komt goed uit de bus.

foto Natuurzwembad De Waay

foto Natuurzwembad De Waay

foto Natuurzwembad De Waay

De informatie over het open water omvat de belangrijkste recreatiegebieden en een aantal druk bezochte natuurzwembaden in Gelderland. In de folder staat onder andere informatie over verblijfsfaciliteiten, tips voor veilig zwemmen, de bereikbaarheid per openbaar vervoer en de grootte van de zwemplas.

"De Waay" beschikt over alle faciliteiten die in de folder vermeldt staan zoals een EHBO- post, douches en verkoop van consumpties, met uitzondering van beschikbaarheid van openbaar vervoer. Ook bedraagt de doorzicht van het water van "de Waay" meer dan 100cm, het water is dus vrij helder.

Openingstijden
"De Waay" is dit jaar open vanaf 1 juni. In de weekends kan men dan terecht van 11.00 tot 18.00 uur en op doordeweekse dagen van 13.00 tot 18.00 uur. In de schoolvakanties zijn de openingstijden dagelijks van 11.00 tot 18.00. Jongeren tot 16 jaar kunnen terecht voor 1 euro. Toegangsprijs voor mensen ouder dan 16 jaar is 1, 50.