Gemeente Vlieland


- uitstel gemeenteraadsvergadering


- Waddentoernooi 2002
Waddentoernooi 2002 Terschelling

Het komend weekeinde, 24, 25 en 26 mei vindt voor de 21e keer het Waddentoernooi plaats. Dit jaar op ons buureiland Terschelling. Het programmaboekje is inmiddels aan de Vlielandse contactpersonen toegezonden. Met vragen over de sport waar u aan deel neemt kunt u bij hem of haar terecht.
Voor supporters of andere geïnteresseerden liggen op het gemeentehuis handige "flyers" met daarop het globale programma en de locaties waar één en ander zich afspeelt.
Voor vragen of informatie omtrent het aanstaande Waddentoernooi kunt u desgewenst ook contact opnemen met de gemeentelijk coördinator, P.J. Tijdeman (0562-452712 of ).

Vervoer
Er wordt vanuit de organisatie geen vervoer naar Terschelling geregeld aangezien er voldoende mogelijkheden zijn om met de Koegelwieck naar Terschelling te reizen.
Voor de terugreis op zondag 26 mei, is wel vervoer geregeld voor diegenen die nog een dagje op Terschelling willen blijven.

Om 17.00 uur vertrekt de MS Stortemelk vanaf Terschelling om de Vlielanders naar huis terug te brengen.
De kosten voor dit vervoer bedragen 3,00 euro per persoon, te voldoen bij de gemeentelijk coördinator .

Wij wensen alle deelnemers en supporters een sportief en gezellig Waddentoernooi toe.

Gemeenteraadsvergadering
De gemeenteraadsvergadering van 27 mei a.s. gaat niet door. De eerstvolgende gemeenteraadsvergadering staat gepland voor 24 juni 2002.