Ingezonden persbericht

PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHT

Zondag 26 mei, motortoerrit over 200 kilometer.

MTC Motovatie organiseert opnieuw gezellige toertocht.

Zondag 26 mei aanstaande organiseert MTC Motovatie uit Amstelveen haar zesde lustrumrit. De motortoertocht is deze keer bijna 200 kilometer lang en brengt de enthousiaste motorrijder langs een aantal mooie plaatsen in één van de groenste gedeeltes van ons land.

Onder het motto "Natuurlijk Nederland!" worden ook deze keer weer uitdagende wegen aangedaan. Vanaf het beginpunt gaat de route via de uitlopers van het Gooi richting Renswoude, Driebergen en Culemborg. Om daarna langs de Lage Vuursche en Loosdrecht weer terug te keren in Amstelveen.

Tussen 9.00 en 11.00 uur kan er worden gestart. Vanaf 10:00 uur zullen er voorrijders aanwezig zijn, om samen de rit mee te rijden. Deelname is mogelijk vanaf EUR 4,60 per persoon en daarbij kunnen er 10 LOOT-punten met deze rit worden verdiend. Een ieder is welkom in het clubgebouw van MTC Motovatie op Sportpark NFC aan de Sportlaan-West te Amstelveen. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer clubgebouw: 06-10370900.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief en heeft ook dit jaar de prijs behaald voor sportiefste club van Nederland. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrist(e) is welkom.

Meer informatie over de rit of de club:

Ben Padberg: 020 697 70 09

Ilja v/d Liet: 020 632 60 00

Internet: www.motovatie.nl

Of kom eens langs op één van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in ons clubgebouw te Amstelveen aan de Sportlaan-West op Sportpark NFC.

Amstelveen, 15 mei 2002