Productschap Margarine, Vetten en Oliën


Handelscontactbijeenkomsten Ministerie LNV

Het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij (LNV), directie Industrie en Handel, organiseert regelmatig - en in veel gevallen in samenwerking met landbouwraden of -attachés en externe bureaus - handelsmissies (HMs), handelscontactbijeenkomsten (HCBs) en collectieve inzendingen naar agrarische beurzen (CIs) in het buitenland. Voorwaarde voor het doorgaan van deze activiteiten is voldoende respons vanuit het Nederlandse bedrijfsleven.

27 31 mei CI Holland Agro 2002 Indonesië

Het concept voor Holland Agro omvat deelname aan een agro-industriële vakbeurs (max. 40 bedrijven), deelname aan agro-seminars en deelname aan een individueel matchmaking-programma. Indonesië is na vele sociaal-economische en politieke perikelen weer aan het opkrabbelen en noteert 3,3 procent groei. Het land is agrarisch en heeft ongekende mogelijkheden. Hulp bij de verbetering van de technologische industrie is meer dan welkom, en de eerdere versie van Holland Agro heeft mede bijgedragen tot de goede reputatie die Nederlandse bedrijven in Indonesië hebben. Het Indonesische Ministerie van Landbouw heeft speciaal om een nieuwe editie van Holland Agro verzocht.

Is uw belangstelling gewekt, dan kunt u contact opnemen met organisatiebureau ZNB, Postbus 6428, 5600 HK Eindhoven, tel. 040-2464555, fax 040-2464760, e-mail znb.org@wxs.nl.