Ingezonden persbericht

Den Bosch 13-05-2002

Persbericht

Geachte redactie,

Gaarne willen wij u op de hoogte brengen van onze actie voor een Mutifunctioneel Integratiebad.

Op maandag 27 mei hebben wij een voorlichtingsavond geplant bij het Sociaal Cultureel Centrum in de Helftheuvelpassage te 's-Hertogenbosch. Hiervoor hebben wij de gemeente en provincie uitgenodigd om onze plannen te presenteren. Wij willen graag het standpunt van de provincie horen over een dergelijke accommodatie. Ook willen wij de gemeente in de gelegenheid stellen aan hun burgers uit te leggen waarom zij een verzoek, vergezeld door 1234 handtekeningen die in een dag zijn opgehaald, afwijzen. Gezien de positieve reacties van bewoners van Den Bosch West en de doelgroepen verwachten wij meer dan 150 bezoekers. Dit unieke project moet er gewoon komen! Mensen met een handicap, ziekte en ouderen wachten al jaren op een degelijk initiatief. Als sprekers zijn uitgenodigd een revalidatiearts een hydrotherapeut en een vertegenwoordiger van het VGZ. Aan de gedeputeerde van de provincie is gevraagd om het standpunt van de provincie te komen vertellen.

Wij hopen dat u onze actie ondersteunt door het in de publiciteit de brengen.

Ook nodigen wij u uit om op de betreffende avond aanwezig te zijn om verslag te kunnen uitbrengen aan uw publiek. Wij stellen het zeer op prijs als u ons laat weten of u aanwezig kunt zijn.

Alle actiepunten, briefwisseling met gemeente en provincie kunt u vinden op onze homepage: www.go.to/zwemintegratie

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Namens het bestuur.

B. Larue

Com. v.der Hartenlaan 24 k.v.k.: 17138068 5224 EE 's-Hertogenbosch giro: 9108923 tel: 073-6212557 e-mail: zwemintegratie@hetnet.nl fax: 073-6443836 internet: www.go.to/zwemintegratie