Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 15 mei 2002

Maandag 27 mei
INSPRAAKBIJEENKOMST RECONSTRUCTIE DE VLIER

Op maandag 27 mei aanstaande vindt er een inspraakavond plaats over de reconstructie en de rioolrelining van de Vlier. De bijeenkomst wordt voorgezeten door wethouder W.H.M. Maasakkers en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom.

De klinkerbestrating van de Vlier zal worden vervangen door een asfaltverharding, zodat het straatbeeld van alle industriewegen gelijk is (Spaarpot, Spaarpot Oost en Emopad). Tegelijkertijd met deze werkzaamheden zal de riolering worden gerelined (het plaatsen van een 'kous' in de riolering). Het voordeel hiervan is, dat de riolering niet hoeft te worden vervangen. Ten slotte wordt aan beide kanten van de straat een parkeerstrook in klinkers aangelegd.

AANMELDEN
Als u de inspraakavond bij wilt wonen, verzoeken wij u om uw komst vooraf telefonisch te melden bij de receptie in het gemeentehuis. De receptie is bereikbaar via telefoonnummer 2893893. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W. van Dijk van de afdeling Gemeentewerken. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonummer 2893971.