Gemeente Capelle a/d IJssel

Werkzaamheden Schermerhoek

Op maandag 27 mei 2002 beginnen de reconstructiewerkzaamheden aan het parkeerterrein van de Schermerhoek.
De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de riolering van de Schermerhoek en vervolgens het ophogen van het terrein. Hiervoor is het nodig dat de groenvoorziening, inclusief de meeste bomen, wordt verwijderd. Ook wordt alle verharding (de asfaltwegen, de parkeerplaatsen en de trottoirs) opgebroken. Na ophoging van het terrein vindt de herinrichting van het gebied plaats. De uitvoering van al deze werkzaamheden brengt de nodige overlast met zich mee. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, wordt gefaseerd gewerkt. Het kappen van de bomen gebeurt in één keer, bij aanvang van het werk aan de 1e fase.

Werk gereed in april 2003
Wanneer alles volgens planning verloopt, worden de werkzaamheden begin april 2003 afgerond. Het weer moet dan in de komende winterperiode wel redelijk blijven, zodat het werk door kan gaan. Wanneer alle werkzaamheden met betrekking tot de reconstructie gereed zijn, wordt de groenvoorziening weer opnieuw aangelegd.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, dan kunt u bellen met het Informatiecentrum van de gemeente Capelle aan den IJssel, telefoon 010-2848484 of met de Unit Realisatie, telefoon 010-2848742.