Circuit Park Zandvoort

= recent gewijzigd

Exclusieve VIP arrangementen Marlboro Masters en DTM

24 May 2002 - Als u op zoek bent naar een ècht exclusief arrangement voor uw gasten en zakenrelaties, dan heeft Circuit Park Zandvoort iets bijzonders voor u in petto! Wij ontwikkelden speciale VIP arrangementen voor onze twee jaarlijkse top evenementen 'Marlboro Masters of Formula 3' en het 'DTM Weekend', waarbij uw gasten zich
-letterlijk- boven het gewoel kunnen begeven in een verzorgde omgeving, waarin het hen aan niets ontbreekt!

Marlboro Masters of Formula 3 (zaterdag 10 of zondag 11 augustus)

Dè krachtmeting van de wereldtop aan jonge, talentvolle coureurs. Goed presteren hier betekent vaak een enkele reis naar klassen als Formule 1. Dat hebben Ralf Schumacher, Rubens Barrichello, David Coulthard, Juan Pablo Montoya en vele anderen aangetoond. Geen wonder dat de internationale media in groten getale aanwezig zijn. Het raceprogramma wordt omlijst met diverse nationale raceklassen.

DTM / Deutsche Tourenwagen Masters (zondag 29 september)

Het DTM was in 2001 voor het eerst in Zandvoort te bewonderen. Dit prestigieuze Duitse toerwagenkampioenschap met fabrieksteams van Mercedes-Benz en Opel en het Abt Team met de Audi TT wordt ook wel betiteld als 'F1 met een dakje' door de hoogstaande techniek, de bekende coureurs (waaronder de Nederlanders Patrick Huisman en Christijan Albers) en de supersnelle rondetijden.

Exclusieve VIP arrangementen
Tijdens beide evenementen zijn u en uw gasten van 09.00 tot 18.00 uur welkom in onze exclusieve Corporate Hospitality Units op het Pitdak met uitzicht op de pitsstraat en grote delen van het circuit. Via TV monitoren wordt u continu geïnformeerd over wat er op de baan gebeurt. Wij bieden u uitstekende catering met 's morgens koffie, thee en zoetwaren, consumpties, een verzorgde lunch en borrelhapjes aan het einde van de dag.

Tijdens de Marlboro Masters bieden wij u dit exclusieve VIP arrangement aan voor ¤ 165,- (exclusief 19% BTW) per persoon, inclusief een Paddocktoegangskaart, gebruik van de VIP shuttle en geheel verzorgde catering.
Tijdens de DTM bieden wij u dit exclusieve VIP arrangement aan voor ¤ 200,- (exclusief 19% BTW) per persoon, inclusief een Paddocktoegangskaart, parkeerkaart, gebruik van de VIP shuttle en geheel verzorgde catering.
Deze arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 personen.

Reserveer nu!
Indien u gebruik wilt maken van één van deze twee, dan wel van beide arrangementen, adviseren wij u met spoed te reserveren. Uw contactpersoon is Nicole Hokkeling op Circuit Park Zandvoort, telefoon: 023-5740 774, e-mail: nicole@circuit-zandvoort.nl

Foto's: Marco Miltenburg / RACEPICTURES.COM

Benvenuti a Italia a Zandvoort!

Exclusieve VIP arrangementen Marlboro Masters en DTM

Goedkoper vrij rijden op Circuit Park Zandvoort

© Copyright 2002, Circuit Park Zandvoort