Ingezonden persbericht

Central Point en Kingston introduceren geheugenselector

AMSTERDAM, 20020527 -- Central Point Europe heeft samen met Kingston Technology een reeks verbeteringen aangebracht aan de online geheugenselector. De geheugenselector biedt klanten nu de mogelijkheid om Kingston geheugen online te selecteren en de bestellingen direct te plaatsen.

De geheugenselector ondersteunt alle desktop computers, mini computers, workstations, notebooks, servers, printers, handhelds en digitale camera's van meer dan 150 fabrikanten. Het is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken aangezien de 'look-and-feel' hetzelfde is voor alle leveranciers. De selector wordt gestuurd door de originele specificaties afkomstig van de computerfabrikant. Andere voordelen zijn de ondersteuning van de plaatselijke taal, real-time prijzen, beschikbaarheid en een eenvoudig bestelproces.

De belangrijkste functies zijn:


* direct selecteren via het artikelnummer van de fabrikant of dat van Kingston;
* selecteren door middel van de functies 'merk', 'systeemtype', 'modelnaam' en 'serienummer';
* weergave de specificaties van de computerfabrikant;
* koppeling aan CNET, zodat de klanten de productinformatie en een foto kunnen bekijken;
Andere verbeteringen;

Klanten kunnen hun gepersonaliseerde prijs op te zoeken. De real-time integratie tussen Central Point Europe en Kingston Technology zorgt ervoor dat deze prijs tot op de minuut correct is.

De online geheugenselector is toegankelijk via de websites www.centralpoint.nl en www.centralpoint.be. Een directe link naar de geheugenselector kan gevonden worden op www.centralpoint.nl/geheugen.

Central Point Europe B.V.
Central Point Europe is een directe leverancier van computer producten aan het bedrijfsleven, universiteiten, overheid en individuele consumenten. Central Point Europe biedt een brede selectie van meer dan 30.000 merkartikelen en een voorraad van meer dan 150 miljoen euro. Het hart van het bedrijf is het unieke direct-to-consumer business model. Door het uitschakelen van kostbare stappen in het distributieproces, samen met een efficiënt betalingssysteem en verkoopproces biedt het bedrijf klanten meer waar voor hun geld dan dat zijn concurrenten doen. Bezoek voor aanvullende informatie de website www.centralpoint.nl

Kingston Technology Corporation
Kingston Technology Company, Inc. is 's werelds grootste onafhankelijke geheugen producent. Het bedrijf beschikt over de modernste productie-vestigingen in Ierland, Maleisië, Taiwan, China en Fountain Valley USA, plus ondersteunende faciliteiten voor het verwerken van 'wafers' tot IC's, testen en distribueren. Kingston maakt daarbij gebruik van het 'Payton'-model voor supply chain management. Dat ondersteunt het hele productieproces vanaf de ontvangst van de 'wafers' tot en met de distributie van de kant-en-klare geheugenmodules. Kingston distribueert haar producten via een wereldwijd netwerk van distributeurs, OEM en dealerklanten in meer dan 3000 locaties. Bezoek voor aanvullende informatie de website www.kingston.com/europe



Ingezonden persbericht