Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 27-05-2002 Persbericht district Den Bosch

MISHANDELING

In de nacht van zaterdag op zondag zijn in de Vughterstraat in `s-Hertogenbosch twee Helmonders van 43 en 37 jaar oud mishandeld door enkele onbekend gebleven mannen. Beide slachtoffers liepen met nog twee bevriende mannen over genoemde straat en werden eerst uitgescholden voor tering homo`s. Direct daarna werd de 43-jarige Helmonder enkel ekren hard tegen het hoofd geslagen. Hij kwam daardoor ten val en raakte buiten bewustzijn. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de 37-jarige Helmonder kreeg enkele rake klappen en moest zich eveneens onder doktersbehandeling stellen. De daders zijn ontkomen.

INBRAAK

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Wolput in Vlijmen. Er zijn een zestal flatscreen beeldschermen weggenomen.

AUTOMOBILISTEN OP DE BON NA ALCOHOLGEBRUIK

In de nacht van zondag op maandag zijn op de Hekellaan en de Kruisstraat twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Beiden, een 30 jarige inwoner van Heeswijk-Dinther en een 25-jarige inwoner van `s-Hertogenbosch, zijn aangehouden. Na de blaastesten en hun verhoren zijn ze weer in vrijheid gesteld.