BEN NEDERLAND BV
http://www.ben.nl


PERSBERICHT

Den Haag, 30 mei 2002

Ben groeit verder op zakelijke markt

Ben wil verder groeien en richt zich daarbij vanaf 1 juni 2002 nadrukkelijk op de markt voor zakelijke mobiele communicatie. In de komende jaren wil Ben in het zakelijke segment een marktaandeel van 15% realiseren. In februari 1999 kwam Ben als laatste aanbieder op de Nederlandse markt. Ben heeft inmiddels een stevige nummer 3 positie op de Nederlandse markt en wil deze verder uitbouwen. Ben behoort als onderdeel van de T-Mobile groep tot de grootste telecombedrijven ter wereld. Met een geheel vernieuwd aanbod voor de zakelijke gebruiker biedt Ben zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen een totaaloplossing voor mobiele telecommunicatie. Zakelijke klanten kunnen daarvoor vanaf 1 juni 2002 terecht bij de speciale Ben zakelijk klantenservice en bij geselecteerde Ben zakelijk dealers.

Ben zakelijk

Ben team totaal
Met de introductie van Ben team totaal biedt Ben bedrijven alle voordelen van een mobiele telefooncentrale. Veel bedrijven kiezen Ben team totaal om voordeliger onderling te bellen. Naast het basisaanbod van Ben team totaal kunnen bedrijven kiezen voor een aantal losse modules. Hiermee kan Ben team totaal worden uitgebreid tot een volledig mobiele centrale.

Ben team totaal biedt verkorte kiescodes en de volgende optionele modules:

* Ben doorgeschakeld om optimale bereikbaarheid van werknemers te regelen.

* Ruime mogelijkheden voor kostenbeheer en factuuranalyse via www.ben-beheer.nl.

* Ben tijd- en nummerblokkering waarmee ondernemingen tijdblokken kunnen aangeven waarop medewerkers naar bepaalde nummers mogen bellen.

* Met de dienst Ben zakelijk & privé kan men onderscheid maken tussen zakelijke en privé-gesprekken van medewerkers.

Met de reeds bestaande groepsabonnementen Ben team en Ben bundel biedt Beneen compleet portfolio voor zakelijke mobiele communicatie.

Ben PIN
Ben introduceert Ben PIN, een handige dienst van Ben om overal en altijd elektronisch te kunnen betalen. Zonder een vaste telefoonlijn. Ben PIN werkt met een mobiele betaalautomaat. Met daarin een Ben SIM kaart. Mobiele PIN automaten zijn voornamelijk geschikt voor mobiele dienstverleners zoals rijdende winkels en koeriers die regelmatige betalingen op locatie willen verrichten. Ben. Interpay heeft het Ben netwerk onlangs gecertificeerd. Hiermee is een optimale veiligheid voor elektronische betalingen verzekerd.

Meer informatie over Ben zakelijk is te vinden op www.ben-zakelijk.nl of bel Ben zakelijk klantenservice 0800-7112

Over Ben
Ben Nederland B.V. is een aanbieder van mobiele communicatie. De aandeelhouders zijn T-Mobile International (50% minus een aandeel) en Belgacom, TDC en CSFB (samen 50% plus een aandeel). Ben heeft 1,3 miljoen actieve klanten (mei 2002) op zijn GSM 1800 netwerk. T-Mobile International is een dochteronderneming van Deutsche Telekom. T-Mobile is een van de grootste internationale aanbieders van mobiele communicatie met ondernemingen in twee van de vier grootste Europese markten en in drie belangrijke Oost-Europese markten. Via Voicestream/Powertel in de Verenigde Staten is T-Mobile de enige aanbieder met transatlantische GSM-dienstverlening.

Voor meer informatie

Ben Nederland B.V.
Henny van der Heiden
Directeur In- en Externe Betrekkingen
Tel. 06-14095376
Mob. 06-24095376
E-mail. pers@ben.nl
Persberichten op de site: www.ben.nl

30 mei 02 12:31