Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 31-05-2002 Persbericht district Aa & Dommel

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding op de Oetelaarsestraat in Schijndel is donderdagavond een 20-jarige auto-bestuurster uit die plaats met haar auto tegen een boom gebotst. De vrouw raakte bekneld en is door de brandweer bevrijd. Zij is ter plaatse behandeld door het personeel van een trauma-helicopter en later met schaafwonden, kneuzingen en een lichte hersenschudding overge-bracht naar het Carolus Ziekenhuis in Den Bosch. De politie onderzoekt de ware toedracht van het ongeval.

MAN VERNIELT RUIT EN DRINGT WONING BINNEN

De politie heeft afgelopen nacht op de Bloeymanstraat in Helvoirt een 50-jarige man uit die plaats aangehouden. De man was na het vernielen van een ruit een woning aldaar binnenge-drongen. Hij was vervolgens in slaap gevallen en werd door de bewoonster ontdekt. Zijn slaap kon hij voortzetten op het bureau. Na verhoor en proces-verbaal is de man vanmorgen weer in vrijheid gesteld.

VECHTERSBAZEN AANGEHOUDEN

In een woning aan de Boomstraat in Wijbosch heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag een 31-jarige inwoner van Wijbosch aangehouden. De man had samen met een twee-de verdachte, een plaatsgenoot van 34 jaar, even tevoren flink gevochten in de woning. Daarbij moest ook de 60-jarige bewoner het ontgelden. Tevens werd een gedeelte van de huisraad vernield. De bewoner en de 31-jarige man liepen verwondingen op. Deze laatste werd aangehouden voor vernieling, mishandeling van de bewoner en bedreiging van de 34-jarige. Deze man werd op zijn beurt aangehouden voor belediging van agenten.

INBRAKEN IN WINKELS

In een drietal winkels aan de Molenstraat in Schijndel is afgelopen nacht ingebroken. In twee panden werd geld gestolen. Om binnen te komen werd een deur vernield.

POLITIE ZOEKT GETUIGEN VAN AANRANDING

Op de Molenstraat in Vught is woensdagavond een 33-jarige inwoonster van die plaats aan-gerand. De vrouw reed op haar snorfiets, toen zij door een onbekende jongen met kracht van de snorfiets werd afgetrokken. De dader trok haar in de richting van twee andere jongens. Terwijl het drietal haar vast hield, haar mishandelde en aan haar kleding trok, zag de vrouw kans los te komen en naar de Witte de Witstraat te rennen. Daar heeft ze vervolgens via haar mobiele telefoon om hulp gevraagd. De polite is op zoek naar mensen die mogelijk getuigen zijn geweest van dit voorval. Zij worden verzocht telefonisch contact op te nemen.