Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 31-05-2002 Persbericht district Den Bosch

MAN BEDREIGT ARRESTANTENVERZORGER

De politie heeft donderdagavond in het politiebureau aan de Vogelstraat in Den Bosch een 57-jarige man aangehouden. De verdachte, die geen vast woonadres heeft, was enkele uren tevoren ingesloten omdat hij dronken was. De man maakte stampij in de cel, sloeg en schopte tegen deur en muren en probeerde dat ook bij de arrestantenverzorger. Toen de man later op de avond in vrijheid werd gesteld, bedreigde hij dezelfde arrestantenverzorger, waarop hij wederom werd aangehouden en ingesloten.

SIGARETTEN WEG

Afgelopen nacht heeft een ramkraak plaatsgevonden in een winkel aan de Pettelaarseweg in Den Bosch. Getuigen zagen dat twee gemaskerde mannen met een auto de toegangsdeur van de winkel vernielden. Uit het pand wordt een onbekende hoeveelheid sigaretten vermist. De politie stelt een buurtonderzoek in.

VAATWASSER WEER TERUG

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijfspand aan de Thomas Edis-onweg in Drunen. De daders vernielden een deur van het pand. Agenten troffen buiten het gebouw een vaatwasser aan, die afkomstig bleek te zijn uit het pand. Er wordt verder niets vermist.

JONGENS MISHANDELD

Een 15-jarige jongen uit Rosmalen deed samen met een vriend aangifte van mishandeling. Op de Sweelincklaan in zijn woonplaats werden de jongens woensdagavond mishandeld. Een van hen gooide een propje papier tegen de auto van een automobolist, waarop de man en een vrouwelijke passagier uitstapten en de jongens schopten en sloegen. De 15-jarige liep hierdoor minimaal een gekneusde rib op. Hierna reed het tweetal weg in de auto. Vermoede-lijk een rode Volkswagen Golf. De politie zoekt contact met twee mannen die inzittenden waren van een blauwe Mercedes Vito. Zij hebben zich nog bekommerd om de jongens en zijn de rode Volkswagen achterna gereden. De politie verzoekt deze mannen telefonisch contact op te nemen.