Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 31-05-2002 3e Persbericht van vrijdag 31 mei 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Auto-inbreker aangehouden
Een 35-jarige inwoner van Eindhoven is vrijdagmiddag om 15.30 uur op het Stationsplein aangehouden. De man was kort ervoor, door een beveiligingsmedewerker op heterdaad betrapt bij een inbraak in een personenauto. De verdachte was bij zijn aanhouding in het bezit van een autoradio en een carkit. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld. De aangetroffen spullen zijn inbeslaggenomen.

Maarheeze: Snelheidscontrole
Op de Hugten is vanmorgen tussen 09.45 uur en 12.30 uur een snelheidscontrole gehouden. 88 van de 311 gecontroleerde voertuigen reden er sneller dan 80 km/u.

Heeze: Snelheidscontrole
Vanmiddag tussen 14.05 uur en 16.40 uur is er een snelheidcontrole gehouden op de Somerenseweg. 234 van de 824 gecontroleerde voertuigen reden er harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u.

Reusel: Eenzijdig verkeersongeval met dodelijke afloop. Vrijdagavond omstreeks 18.40 uur is op Hooge Mierdseweg een 40-jarige automobilist uit Hoge Mierde bij een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen. De man bestuurde een personenauto en reed, komende uit de richting Hoge Mierde in de richting Reusel. In een, flauwe voor hem naar rechts lopende bocht, reed hij door nog onbekende oorzaak, rechtdoor en kwam tegen een, aan de linkerzijde van de weg staande, boom tot stilstand. Het slachtoffer raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn voertuig gehaald worden. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en bleek bij aankomst aldaar te zijn overleden.

Eindhoven: Diefstal personenauto
Vanaf een parkeerplaats aan het 18 Septemberplein is vandaag tussen 11.30 uur en 17.30 uur een personenauto merk Fiat, type Uno, kleur wit, voorzien van het kenteken VL-20-JY, weggenomen.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Vandaag is op de Ambachtslaan een snelheidscontrole gehouden. 30 van de gecontroleerde 518 voertuigen reden er sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km/u.