Mojo Concerts

Erik 'Toontje Lager' Mesie is toegevoegd aan de line-up van BNN's The Reflex of the 80's op vrijdag 31 mei in Ahoy' Rotterdam. Helaas zijn Hadley, Norman & Keeble van ex-Spandau Ballet gecancelled. Steve Norman, de saxofonist, heeft de waterpokken gekregen. Hierdoor is ruimte in het programma ontstaan en kon Erik Mesie worden geboekt. Mesie zal zijn grote hits ten gehore brengen, en Stiekem Gedanst zal daar zeker niet bij ontbreken.

Op vrijdag 31 mei presenteert BNN in Ahoy' Rotterdam The Reflex of the 80' s met de grootste artiesten uit de jaren 80 op het podium. Tijdens de drie-en-een-half uur durende show zullen de volgende artiesten hun grote jaren 80 hits ten gehore brengen; Time Bandits, Samantha Fox, Spargo, Jaki Graham, Paul Young, Mai Tai, Limahl (frontman Kajagoogoo), Erik Mesie en Level 42 sluit af met een driekwartier durende spetterende liveshow. De host van de avond is Adam Curry.

Naast de negen topacts uit de tijd van de zweetbandjes, schoudervullingen, laagjeskleding en big hair kunnen de bezoekers van The Reflex in Ahoy' ook nog twee surpise-acts verwachten. Uiteraard twee acts die in de jaren 80 een megahit hadden!

Het concert is tussen 19.00 uur tot 23.00 uur rechtstreeks te volgen op Radio 2, tijdens de afsluiting van de jaarlijkse Week van de Jaren 80. Daarnaast zendt BNN op 10 juni van 23.45 uur tot 00.30 uur op Nederland 2 een compilatie uit van het concert met de beste acts en leukste artiesten.

Vrijdag 31 mei - The Reflex of the 80's - Ahoy' Rotterdam Kaarten kosten 35 euro en 32,50 euro en zijn verkrijgbaar door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, de kassa bij de zaal en de bekende voorverkoopadressen.
Aanvang: 19.30 uur.