Ingezonden persbericht

peruitnodiging 24 mei 2002

Ter gelegenheid van de 300.000e Groene Stroom klant van Essent

's- Hertogenbosch - Op 31 mei aanstaande onthaalt Essent haar 300.000e Groene Stroom klant, afkomstig uit Schijndel, op Slot Loevestein. Dit gebeurt voorafgaand aan het congres van het Wereld Natuur Fonds over duurzaam ondernemen. De heer Blommendaal, divisiedirecteur Essent Retail, biedt de 300.000e klant een vakantiereis aan voor twee personen.

Met de 300.000e Groene Stroom klant bevestigt Essent haar marktleiderschap in de productie en levering van energie in het algemeen en van Groene Stroom in het bijzonder. Essent is niet alleen de houder van de merknaam Groene Stroom, maar ook de grootste producent en leverancier in Nederland.

Duurzaamheid en energiebesparing staan bij Essent hoog in het vaandel. Daarom is Essent hoofdsponsor van het Wereld Natuur Fonds en investeert ze fors in de ontwikkeling van nieuwe duurzame bronnen. Een speerpunt dat Essent en het Wereld Natuur Fonds samen nastreven en dat de samenwerking onderstreept.

Essent nodigt u graag uit bij het event aanwezig te zijn. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom op het Wereld Natuur Fonds-congres "Duurzaam Ondernemen: Sustainability is our license to operate". Zie bijgesloten uitnodiging voor meer informatie.

Via bijgaand fax-antwoordformulier kunt u zich aanmelden voor dit event, voor een interview met de heer Blommendaal of meer informatie opvragen.

Met vriendelijke groet,
Bert Blommendaal, directeur

Programma rond 300.000e Groene Stroom klant van Essent

11.oo uur Aankomst Ekobus. Ontvangst met koffie/thee + gebak 11.15 uur Welkom en speech over Groene Stroom van Essent door de heer Blommendaal 11.25 uur Overhandiging reischeque en fotomoment 11.40 uur Felicitatie namens het Wereld Natuur Fonds door de heer Voortman 11.50 uur Afsluiting/borrel
12.15 uur Einde

Locatie
Slot Loevestein, Koepelzaal
Loevestein 1
5307 TG
Poederoijen
Tel: 0183-447171
De routebeschrijving kunt u vinden op www.slotloevestein.nl

ANTWOORDFORMULIER

aan : Essent Retail
t.a.v. : Birgit van Veghel
betreft : Event 300.000e Groene Stroom klant
faxnummer : 073 - 8534351

S.v.p. in blokletters invullen.

Naam:

Voorletters: m / v*

Vertegenwoordigt:

Adres:

Telefoonnummer:

Faxnummer:

O Ja, ik ben aanwezig

O Ja, ik ben aanwezig en wil graag een interview met de heer Blommendaal

O Nee, ik ben niet aanwezig op de persbijeenkomst, maar wil graag de persinformatie ontvangen

O Nee, ik ben niet aanwezig op de persbijeenkomst, maar wil wel graag een afspraak maken voor een interview met de heer Blommendaal

Voor aanvullende informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Essent Retail, Birgit van Veghel, 073-8534492
* doorhalen wat niet van toepassing is.

verstuurd door
Marjolein Sol
assistent persvoorlichting
Wereld Natuur Fonds
e-mail: msol@wwf.nl