Gemeente Maassluis

31-5-2002

Oud-wethouder Wesenhagen schenkt aan drie goede doelen

Mevrouw Leny Wesenhagen, die op 26 maart afscheid nam als wethouder van de gemeente Maassluis, kreeg bij haar afscheid als cadeau een fors bedrag te besteden aan een goed doel in Maassluis. Diverse mensen, organisaties en instellingen bedachten haar met een financiële bijdrage. Zelf rondde zij het bedrag naar boven af, zodat een totaalbedrag van 2500,-- ontstond.

De voormalige wethouder besteedt het geld aan drie goede doelen in Maassluis. De Stichting Promotie Maassluis krijgt 1000,-- voor het plaatsen van het eerste beeld in de Boeiende Route. De op te starten organisatie Mantelzorg in Maassluis kan rekenen op eveneens een bedrag van 1000,-- en de Vrienden van het Natuur en Milieu Educatiecentrum ontvangt een bedrag van 500,-- om te besteden aan iets in het nieuwe onderkomen.

Mevrouw Wesenhagen is bijzonder blij met de vriendelijke woorden die gezegd zijn bij haar afscheid en bedankt een ieder voor de persoonlijke attenties en de giften. Haar afscheid heeft zij ervaren als een onvergetelijke gebeurtenis, waarop zij met veel genoegen terugkijkt en bovenal op de periode van bijna 10 jaar wethouderschap en de resultaten daarvan.