Euronext deelt mee - 31/05/2002

ChevronTexaco Corporation-Schrapping van de Eerste Markt Toelating tot verhandeling op de markt

« Trading Facility ».
Toondercertificaten van gewone aandelen van USD 0,75


- ISIN code: BE0004589306

- SRW code: 4589.30

-Stock code : CVX

De marktautoriteit ontving een aanvraag tot schrapping van de Eerste Markt van Euronext Brussels van de toondercertificaten van gewone aandelen van de vennootschap ChevronTexaco Corporation en hun aanvraag tot opneming op de markt « Trading Facility ». Bijgevolg , in het kader Hoofdstuk 7 van de specifieke rule book van Euronext Brussels en, op aanvraag van de BBL, heeft de Marktautoriteit beslist om over te gaan tot opneming tot verhandeling op de markt "Trading Facility" (Continuous - Groep A4) van de toondercertificaten die door Sogès-Fiducem in vertegenwoordiging van gewone aandelen van de vennootschap ChevronTexaco Corp. van USD 0,75 uitgegeven zijn, vanaf maandag 03.06.2002.

Anderzijds zullen dezelfde certificaten aan toonder vanaf 31.05.2002 na beurs van de Eerste Markt van Euronext Brussels geschrapt worden.

Om louter technische redenen, zullen deze veranderingen de annulatie in het verhandelingsysteem van alle openstaande orders tot gevolg hebben.

De tussenpersonen moeten in het verhandelingsysteem, vóór de marktopening op maandag 03.06.2002, de op vrijdag 31.05.2002 aanwezige, en geldig blijvende orders opnieuw inbrengen.


- Liquiditeitsverschaffer : Vermeulen

N.B.: De verplichtingen van de liquiditeitsverschaffer blijven identiek aan deze van de PLP (Permanent Liquidity Provider).
- Financiële dienst: BBL.