VSM

Homeopathische geneesmiddelen van VSM blijven verkrijgbaar

Alkmaar, 31 mei 2002 . De homeopathische geneesmiddelen van VSM blijven ook na 1 juni gewoon verkrijgbaar bij de drogist en apotheek. De overheid heeft VSM schriftelijk geïnformeerd dat het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) uiterlijk 31 december 2002 een beslissing zal nemen over de registratie-aanvragen van VSM. Op 1 juni zullen de producten van VSM dus niet uit de schappen worden gehaald.

.We vinden het jammer dat het CBG niet alle aanvragen voor 1 juni heeft kunnen behandelen. Hierdoor is toch weer onduidelijkheid ontstaan over de verkrijgbaarheid van homeopathische geneesmiddelen., aldus Jan Zwoferink, directeur van VSM. .Nu we echter een heldere toezegging hebben gekregen over de werkwijze van de overheid kunnen wij gelukkig eindelijk consumenten, artsen, apothekers en drogisten informeren.. Meer informatie over de verkrijgbaarheid van de homeopathische geneesmiddelen staat op www.vsminfo.nl.

VSM Geneesmiddelen bv houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van homeopathische en fytotherapeutische (plantaardige) geneesmiddelen.