KLM

02/026

Voorgenomen benoeming kees storm tot commissaris van klm

AMSTELVEEN, 31 mei 2002 - De Raad van Commissarissen van KLM is voornemens de heer Drs. Kees J. Storm (59) te benoemen tot commissaris van de vennootschap. De heer Storm zal, na benoeming in de Raad, de vacature invullen welke bij het vertrek van Drs. J.W. Oosterwijk is ontstaan in juli 2001.

De heer Storm heeft een achtergrond in accountancy en was tot het voorjaar van 2002 voorzitter van de Raad van Bestuur van AEGON nv. De diversiteit aan ervaringen van de heer Storm wordt van grote waarde geacht voor de Raad van Commissarissen van KLM. De Raad zal de voorgenomen benoeming van de heer Storm bekrachtigen tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders die op 26 juni 2002 te Amstelveen wordt gehouden.

De heer Storm is na zijn functies bij Moret & Limperg en Koninklijke Scholten-Honig nv vele jaren actief geweest binnen AGO Holding nv en het latere AEGON nv. Op dit moment is de heer Storm lid van de Raad van Commissarissen van Koninklijke Wessanen nv (voorzitter), Laurus nv (voorzitter), de Drie Mollen Holding bv (voorzitter), Pon Holdings bv, Interbrew sa en vanaf 1 juli 2002 AEGON nv. Daarnaast is hij onder andere lid van de International Insurance Society (vice-voorzitter) en het Global Advisory Commitee of the Conference Board (co-voorzitter).

AMS/DR/JCH

KLM CORPORATE COMMUNICATIONS (AMS/DR)
Media Relations
tel: # 31 20 649 45 45
fax: # 31 20 648 80 92
Email: secr.mediarelations@klm.com