Ingezonden persbericht

Persbericht

Mitsubishi kiest voor het Stellent content management systeem

Nieuwegein, 31 mei 2002

Stellent, één van de toonaangevende aanbieders van enterprise content management oplossingen, heeft met Mitsubishi Motor Sales Nederland, een overeenkomst gesloten voor de implementatie van het Stellent content management systeem voor het beheer van de portal site voor de Nederlandse dealers.

Met het Stellent content management systeem kan Mitsubishi alle relevante sales- en productinformatie snel naar de meer dan negentig dealers in Nederland distribueren. Managers en medewerkers van de financiële afdelingen, sales en service kunnen elke dag op de portal inloggen; niet alleen om actuele informatie over Mitsubishi te krijgen, maar ook gepersonificeerde informatie over financiële zaken, sales en producten, die gebaseerd zijn op individuele profielen.

"Dankzij het Stellent content management systeem kunnen we veel actiever met onze dealers communiceren", zegt R. Nelemans, IT-manager bij Mitsubishi. "Het systeem maakt het mogelijk om via internet op een flexibele manier alle typen content te bewerken en te beheren; van Office-documenten tot en met AS400 reports. We zijn ervan overtuigd, dat Stellent één van de belangrijkste spelers op de content management markt zal blijven en daarom voor ons ook op de lange termijn een uitstekende partner is."

Met het Stellent content management systeem kunnen de gebruikers hun content in de gebruikelijke formats (Word-documenten, spreadsheets of grafische bestanden) aanleveren, waarna die automatisch omgezet worden naar web-formats als HTML, XML, PDF en WML. Door het gebruik van geavanceerde templates wordt de informatie altijd in de juiste look-and-feel op de portal site gepubliceerd.

"Als organisaties een hechte relatie met hun business partners willen onderhouden, moeten ze frequent met hen communiceren; ondermeer om ervoor te zorgen dat ze altijd over de meest actuele informatie beschikken", zegt Ilco Nijstad, directeur van Stellent Benelux. "De portal site bij Mitsubishi laat zien, dat een content management systeem bedrijven kan helpen met het ontwikkelen en beheren van een efficiënt communicatiekanaal voor de business partners."

Met Stellent content management systeem kunnen organisaties niet alleen snel websites ontwikkelen, maar ook content management oplossingen voor enterprise portals en e-commerce applicaties. Stellent biedt een omvangrijk scala van tools, waarmee content afkomstig van verschillende bronnen en met verschillende formats voor internet geschikt gemaakt kan worden door de content om te zetten naar de gebruikelijke webformats. Daardoor kan de content eenvoudig beheerd, op internet gepubliceerd en aangepast worden voor specifieke doelgroepen, apparaten en applicaties. Bovendien kunnen alle typen security systemen in het content management systeem geïntegreerd worden en beschikt het over faciliteiten voor personificatie.

Noot voor de pers: voor algemene informatie over Stellent kunt u contact opnemen met Ilco Nijstad, telefoon 030-6029500 of ilco.nijstad@stellent.com. Voor informatie over het Stellent content management systeem kunt u contact opnemen met Wiegert Tierie, telefoon 030-6029503 of per e-mail: wiegert.tierie@stellent.com.

Nederlands perscontact: Theo Snijders, Wisse Kommunikatie, telefoon 026-4431523 of theo.snijders@wisse-worldcom.nl

Over Stellent
Stellent, Inc. (www.stellent.com), dat tot vorig jaar onder de naam IntraNet Solutions opereerde, ontwikkelt enterprise content management oplossingen. Het bedrijf wordt door analisten van Gartner Dataquest, Forrester Research en de Aberdeen Group tot de drie belangrijkste aanbieders van content management systemen gerekend. Stellent heeft wereldwijd meer dan 1.500 klanten, waaronder veel bedrijven uit de Top 2000. Tot de klanten behoren ondermeer Merrill Lynch, Agilent Technologies, Target Corp., Cox Communications, Yahoo!, Hewlett-Packard en Ericsson Telecom AB. Het hoofdkantoor van Stellent is gevestigd in Eden Prairie, Minneapolis. Daarnaast zijn er vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Over Mitsubishi Motor Sales Nederland

Mitsubishi Motor Sales Nederland, een dochter van Mitsubishi Motors Europe, is verantwoordelijk voor de import en distributie van Mitsubishi personenauto's en bedrijfswagens in Nederland. Een team van zeventig medewerkers werkt als een kennis- en service center voor de 110 onafhankelijke Nederlandse Mitsubishi dealers. Mitsubishi ondersteunt haar dealers op het gebied van marketing, sales en after sales. Innovatie is het sleutelwoord voor zowel de producten van Mitsubishi als de manier van zakendoen. Mitsubishi heeft de ambitie om een toonaangevende rol te spelen op het gebied van transport en mobiliteit. De ontwikkelingen in de automobielindustrie gaan in een razendsnel tempo. Voor Mitsubishi is het niet genoeg om bij te blijven, maar het bedrijf wil met het oog op de continuïteit en de winstgevendheid juist één van de trendsetters in de markt zijn. Mitsubishi heeft er alle vertrouwen in dat de samenwerking met Stellent een bijdrage levert aan die doelstelling.