Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 31-05-2002
persberichten vrijdagmiddag 31 mei 2002 Bert Visser 0592 - 331144 0651 - 611629

Karige buit

SCHOONEBEEK - Personeel van een bedrijf aan de Industrieweg in Schoonebeek ontdekte vrijdagmorgen dat er uit de kluis een geldkistje was gestolen. Men schatte de inhoud op zon 50 Euro. Om binnen te komen is aan de voorzijde van het gebouw een raam vernield. De totale schade is nog niet bekend.

Inbraak camping

HOOGERSMILDE - De beheerster van een camping in Hoogersmilde heeft vrijdagmorgen aangifte gedaan van diefstal in de receptie van de camping. Er wordt een geldkistje vermist met wat wisselgeld en een paar telefoonkaarten. Het lijkt waarschijnlijk dat iemand kans heeft gezien het geldkistje te stelen tijdens een tijdelijke afwezigheid van de receptionist.

Dure boodschappen

HOOGEVEEN BORGER - Een 56 jarige inwoner van Hoogeveen heeft vrijdagmorgen een boete van 115 Euro gekregen nadat hij in een supermarkt aan De Weide in Hoogeveen was betrapt op de diefstal van een paar pakjes sigaretten. Ook een 66 jarige vrouw uit Borger moest een boete van 115 Euro betalen. Personeel van een supermarkt aan de Hoofdstraat betrapte de vrouw vrijdagmorgen op de diefstal van een brood, een blikje vis en een paar blikken bonen met een totale waarde van 12,54 Euro.

Autos bekrast

VRIES - Vijf bewoners van de Boermarke in Vries hebben bij de politie aangifte gedaan van het bekrassen van hun geparkeerde autos. De vernielingen moeten zijn gebeurd in de nacht van woensdag op donderdag. De autos stonden naast elkaar geparkeerd met de"kont" naar de weg. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie.