Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 31-05-2002 3e Persbericht 31 mei 2002

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Gestolen auto aangetroffen
De politie heeft vrijdagochtend op de Zebrastraat een gestolen auto aangetroffen. De auto werd in de nacht van donderdag op vrijdag weggenomen vanaf de St. Wirostraat. De politie trof de auto aan met geopende portieren. Bovendien was de auto opvallend slordig geparkeerd.

Helmond: Bedreiging
Op het Binderseind is vrijdag rond 10.30 uur een 51-jarige man uit Utrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van het bedreigen van een medewerkster van een instelling aan de Markt kort voor zijn aanhouding. Ook werd in het pand een ruit van een voordeur vernield doordat een stoel omgegooid werd. De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Schennispleger
Getuigen attendeerden de politie vrijdagmiddag op een schennispleger op de Dasstraat. De politie stelde meteen een onderzoek in en trof rond 13.15 uur een 48-jarige verdachte Helmonder aan op de Dasstraat. De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Someren: Paardentuig gestolen
Uit een schuur behorende bij een woning aan de Slievenstraat zijn tussen donderdag 2.00 uur en vrijdag 7.00 uur een haam, een zadel, een paardenteugel en twee hoofdstellen gestolen. De dader kwam binnen door een toegangsdeur die niet op slot zat.

Ook werd uit een schuur behorende bij een bedrijf aan de Slievenstraat paardentuig gestolen in de nacht van donderdag op vrijdag. Hier werden acht zadels, een dubbeltuig en twee enkeltuigen weggenomen. Ook wordt een kruiwagen vermist. De dader is hier binnen gekomen door een toegangsdeur open te breken.

Veldhoven: Inbraak in woning
Uit een woning aan het Heike is vrijdag tussen 11.15 en 12.35 uur ingebroken. De dader kwam binnen door een openstaand dakraam. Uit de woning werden een sleutelbos, sieraden en een video weggenomen.