Tweede Kamer der Staten Generaal

H E D E N T I J D E N S H E T V R A G E N U U R
Z I J N M O N D E L I N G E V R A G E N A A N D E
O R D E V A N:


- het lid VAN HEEMST (PvdA) aan de minister van Justitie over de golf van moord en doodslag die Rotterdam dit jaar teistert. (Telegraaf, 3 juni jl.)


- het lid TIMMERMANS (PvdA) aan de minister van Verkeer en Waterstaat over de verkeersproblemen rond de A2 bij Maastricht, met name het sluipverkeer door Amby.
(NOS-journaal, 3 juni jl.)


- het lid VAN DIJKE (ChristenUnie) aan de minister van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij over de gevolgen van het besluit van de door BSE getroffen boer in Scharsterbrug die heeft besloten, na het aantreffen van BSE bij een koe, de rest van zijn veestapel in leven te laten.

Regeling van Werkzaamheden


-het lid GERKENS (SP) brief aan de minister van Economische Zaken inzake de aanvraag van het faillisement van KPNQWEST.


- het lid KANT (SP) wil dinsdag een brief aan de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over thuiszorg Rotterdam, AWBZ-geld en commercie.


- het lid KANT (SP) interpellatie met de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over doden door de wachtlijsten in de zorg, n.a.v. een rapport van de Nederlandse Werkgroep Hoofd Halstumoren.


- het lid ROSENMOLLER (GroenLinks) brief aan de minister van Financiën over de kritiek van de minister van Financiën op Paars II.


- het lid RIJPSTRA (VVD) brief aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de minister van Justitie en de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de afspraken die zijn - of worden - gemaakt en de maatregelen die zijn gevonden of worden getroffen om het voetbalvandalisme in het seizoen 2002-2003 in te dammen.


- het lid KANT (SP) VAO orgaandonatie wederom op de agenda.

- het lid VERBURG (CDA) brief aan minister Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de beloning van allochtone en autochtone werknemers.