Ingezonden persbericht

Informer Compact nu ook leverbaar als multi-user versie

VOORBURG, 20020604 -- Informer Software introduceert een multi-user versie van het populaire boekhoudpakket Informer Compact. Informer Software introduceerde de Compact-lijn in 1998 als single-user pakket voor Windows- en Macintosh-computers.

Vooral in de Macintosh-markt bleken de programma's uit de Compact-lijn een enorme hit. Sinds 2001 is Informer Software met deze pakketten marktleider in de Macintosh-markt. Ook in de Windows-markt worden de Compact-pakketten in groten getale verkocht. Juist vanuit deze markt ontstond de behoefte om met meerdere gebruikers tegelijk in Informer te kunnen werken.

Vooral met de bovenste twee pakketten uit de Compact-lijn, Compact Order en Compact Project, willen gebruikers graag in een multi-user omgeving werken. De multi-user versie wordt geleverd inclusief twee gelijktijdige gebruikers. Met het additionele multi-user Pack kunnen nog eens drie extra gebruikers worden opgenomen, zodat er met vijf gebruikers tegelijk in Informer Compact kan worden gewerkt.

De multi-user versie kost bij alle Compact-pakketten tweehonderd euro meer dan de bekende Single-user versie. Het multi-user Pack kost vierhonderdvijftig euro. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. De programma's zijn verkrijgbaar bij computerspeciaalzaken, kantoorvakhandels, postorderbedrijven en grootwinkelbedrijven.

Informer Software is in 1993 gestart als ontwikkelaar van maatwerksoftware. In dit jaar werd ook de basis gelegd voor wat nu het fundament is voor het bedrijf, de boekhoudpakketten. ,,Onze pakketten onderscheiden zich doordat ze geschikt zijn voor zowel alle Windows-versies als voor Macintosh-gebruikers", zegt directeur Cees de Krijger. ,,Bovendien zijn ze scherp geprijsd en accountants-gecertificeerd. Onze gratis accountantslicenties garanderen een optimale gegevensuitwisseling tussen de gebruikers en hun accountants