Ballast Nedam

Datum 4 juni 2002
Nummer 2002.008

Persbericht

Ballast nedam repatrieert medewerkers uit india

Het bouw- en baggerconcern Ballast Nedam heeft besloten zijn medewerkers die werkzaam zijn bij de bouw van de LNG-terminal in Dahej in India te repatriëren.
Ballast Nedam voert in consortiumverband de engineering en de bouw van de LNG-terminal uit.
Opdrachtgever is Petronet LNG ltd.

In de regio waar dit project wordt uitgevoerd (Gujarat) is de veiligheidssituatie door binnenlandse onlusten al langere tijd gespannen. De recente oorlogsdreiging en het negatieve reis- en verblijfsadvies van zowel de Nederlandse overheid als van andere overheden maken deze maatregel noodzakelijk.
De dertig Ballast Nedam-medewerkers worden deze week naar hun land van herkomst teruggevlogen.
Ook de andere consortiumpartners op dit project hebben inmiddels besloten het merendeel van hun niet-Indiase medewerkers te repatriëren.


---

Inlichtingen
Ballast Nedam N.V
afdeling Public Relations
telefoon (030) 2 85 41 60
www.ballast-nedam.nl

De informatie verzonden met dit E-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Dit bericht is gecontroleerd op computervirussen door een geautomatiseerd systeem.

The information contained within this communication is confidential and may be legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. This message has been checked for computer viruses by an automated computer system.