Ingezonden persbericht

Persbericht

GE Access sluit overeenkomst met NCR voor on-site installatie van Sun oplossingen ~ alliantie stelt resellers in staat klantgerichter te werken ~

4 juni 2002 -- GE Access, de toonaangevende value-added distributeur van complexe computeroplossingen, -producten en -diensten, gaat samenwerken met NCR om haar resellers in Nederland on-site installatie te kunnen bieden.

NCR s Worldwide Customer Services divisie zal zich aanvankelijk vooral richten op de installatie van low-end en mid-range Sun producten. Volgens de overeenkomst zal GE Access Sun producten integreren met producten van andere aanbieders om zo een op maat gemaakte oplossing te creëren; NCR zal vervolgens implementatiediensten leveren. Deze overeenkomst is onderdeel van een pan-Europees initiatief; GE Access kondigde gelijksoortige overeenkomsten aan met Xtenso in België, Atecor in Spanje en Qualiforce in Frankrijk.

Door on-site installatiediensten aan haar portfolio toe te voegen, kan GE Access haar resellers een 'one-stop-shop' bieden voor op maat gemaakte Sun oplossingen. Hierdoor biedt de distributeur de Nederlandse resellers niet alleen meer gebruikersgemak, maar ook toegevoegde waarde en snellere projectontwikkeling. Bovendien helpt zij hen de operationele efficiëntie te vergroten.

NCR Nederland NV biedt een breed portfolio van diensten voor Sun producten en is zeer ervaren in het integreren en installeren van complexe multivendor IT omgevingen. "We zien GE Access als een uitstekende partner om de NCR services aan te bieden aan hun resellers," zei Frank van Doren, Sales Director bij NCR. "De reseller krijgt hiermee één adres voor hardware, software en 'diensten' - one-stop-shopping voor de eindgebruiker dus."

" 'One stop shopping' heeft de toekomst in alle markten, waaronder de onze," zei Bruno Bechard, professional services director bij GE Access. "Het is eigenlijk ook logisch - door een compleet pakket, inclusief de installatie, aan te bieden in plaats van alleen maar een product, kunnen we waarde toevoegen aan ons portfolio en uiteindelijk meer waarde bieden aan onze klant. We zien NCR's diensten dan ook als een logische uitbreiding van ons eigen aanbod."

"We hebben gekozen om samen te werken met NCR omdat ze de markt erg goed kennen en omdat we hetzelfde principe delen; namelijk om onze resellers service van het hoogste niveau te bieden," voegde hij eraan toe.

(353 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over NCR Worldwide Customer Services
Dienstverlening is een essentieel onderdeel van NCR s complete aanbod in oplossingen. De Worldwide Customer Services (WCS) divisie van NCR is een wereldleider in informatie technologie (IT) dienstverlening en ondersteunt NCR s oplossingen voor bedrijven wereldwijd. WCS maakt gebruik van haar internationale aanwezigheid en ervaring op het gebied van infrastructuur om bedrijven te helpen belangrijke onderdelen van de IT infrastructuur aan te schaffen en te beheren - systemen, netwerken, software en security. Deze high availability diensten omvatten advies, deployment, onderhoud en operations management en worden gesteund door hechte samenwerkingsverbanden met toonaangevende aanbieders van netwerken, systemen en communicatie.

Over GE Access
GE Access is de voornaamste channel development partner voor complexe computerproducten, -oplossingen en -diensten. Met haar uitgebreide en grondige service en expertise biedt GE Access haar partners eersteklas ondersteuning bij het op de markt brengen van complexe computeroplossingen. GE Access levert innovatieve oplossingen die tot doel hebben de partners een voorsprong te geven op de concurrentie en de winstmarges te vergroten. Het bedrijf richt zich hierbij op het technologisch vlak van het internet, storage en netwerk security management. Het hoofdkantoor bevindt zich in Boulder, Colorado in de Verenigde Staten. GE Access heeft service-, logistieke- en verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Canada en Europa.

Het Europese hoofdkwartier is gevestigd in Amstelveen. Daarnaast heeft GE Access 14 lokale kantoren verspreid over heel Europa. Deze kantoren bieden expertise op verkoopgebied en verlenen hun partners technische, integratie, financiële en marketingondersteuning.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze website www.europe.access.com of ons bellen op +31 (0) 20 34 79 218.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 43 3566956 Fax: +31 (0) 43 3566955
E-mail: yvonnev/vivianeb@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor overige informatie over GE Access kunt u contact opnemen met Marit Westin van GE Access: Tel: +31 (0) 20 34 79 218 Fax: + 31 (0) 20 64 09 659 E-mail: marit.westin@eur.access.comhttp://www.europe.access.com

Voor overige informatie over NCR kunt u contact opnemen met Kirsten Haan van NCR: Tel: +31 (0) 20 651 2252 Fax: + 31 (0) 20 651 2529 E-mail: kirsten.haan@ncr.com http://www.ncr.com

© 2000 GE Access. General Electric, GE Access and the GE monogram are registered trademarks of General Electric Company. All products and brand names mentioned are registered trademarks of their respective companies.

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht

tel: +31 (0) 43 356 69 56
fax: +31 (0) 43 356 69 55
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com