Gerechtshof Amsterdam



ROL VAN DE ONDERNEMINGSKAMER VOOR WEEK 23 (3 TOT EN MET 7 JUNI) VAN 2002

Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 4-06-2002

Postadres: Postbus 1312, 1000 BH Amsterdam
Bezoekadres en Griffie:
Huis "Groeningen"
(Tegenover Het Paleis Van Justitie)
Prinsengracht 691
1017 KE Amsterdam
T: (020) 541 34 32
F: (020) 541 38 17

ROL VAN DE ONDERNEMINGSKAMER
VOOR WEEK 23 (3 TOT EN MET 7 JUNI) VAN 2002

In week 23 van 2002 (3 tot en met 7 juni 2002) staat het volgende op de rol van de Ondernemingskamer:

Donderdag 6 juni 2002:

10.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van De Hooge Bergsche Golfclub en zeven andere verzoekers (advocaat: Mr S.H.M.A. Dumoulin) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van DE ROTTE BERGEN B.V. te Bergschenhoek (advocaat: Mr E.M. Richel) en tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen. De vennootschap exploiteert een golfbaan te Bergschenhoek.

13.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van L.J.P. van Poll Holding B.V. (advocaat: Mr R.W. Lagerwaard) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van M. DE JONG-IJZERMAN, bestuurder van BLOKLAND TECHNIEK B.V. te Arkel (advocaat: Mr F.X.D.A. Hagen) en tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen. De vennootschap houdt zich bezig met de handel in magazijninrichtingen.

15.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van Chianna Investment N.V. en tien andere verzoekers (advocaat: Jhr Mr H.A. de Savornin Lohman) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van INTERXION HOLDING N.V. te Amsterdam (advocaat: Mr A.R.J. Croiset van Uchelen) en tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen. De vennootschap levert internet infrastructuurdiensten aan ondernemingen in elf landen en heeft 280 werknemers in dienst. De belangen in de procedure van andere aandeelhouders dan verzoekers worden behartigd door Mr W.M. Josephus Jitta en door Mr F.D. Stibbe.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn openbaar en vinden plaats in een der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam.

Er dient rekening mee te worden gehouden dat de behandeling van een zaak geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

Sommige uit te spreken beslissingen worden geplaatst op de website van het Gerechtshof te Amsterdam.

Mevrouw Mr C.D.J. Bulten,
Mevrouw Mr C.Ch. Kok,
Griffiers van de Ondernemingskamer.