Ingezonden persbericht

Unisys benoemt Peter van der Vlis tot Director Financial Services Europe North

Schiphol-Rijk, 4 juni 2002 - Unisys heeft Peter van der Vlis (35) benoemd tot Director Financial Services Europe North. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de dienstverleningsactiviteiten van Unisys aan financiële instellingen in de Benelux en Scandinavië. Hij zal zich specifiek richten op nieuwe strategische diensten zoals systeemintegratie-services en consultancy. Van der Vlis krijgt zitting in de directie van Unisys Nederland.

Van der Vlis is afkomstig van McKinsey&Company waar hij acht jaar heeft gewerkt als management consultant in binnen- en buitenland. De afgelopen twee jaar was hij werkzaam als manager van het Business Technology Office van McKinsey in Amsterdam. Van der Vlis heeft de opleiding Informatica aan de TU Delft afgerond en behaalde zijn MBA op Insead in Fontainbleau (Frankrijk).

Een foto van Peter van der Vlis is op verzoek verkrijgbaar bij Julia Vonno, Lammers van Toorenburg Benelux PR tel. 030 - 656 50 70.

Unisys
Unisys is een wereldwijde aanbieder van IT-diensten en -oplossingen. De 37.000 medewerkers ondersteunen klanten in ruim 100 landen bij de inzet van technologie om kansen te benutten, uitdagingen het hoofd te bieden en successen te behalen. Unisys biedt een compleet portfolio van bedrijfsoplossingen die zijn ontwikkeld op basis van de expertise op het gebied van consultancy, systeemintegratie, outsourcing, netwerkservices en beveiliging. Daarnaast levert het bedrijf hoogwaardige server- en gerelateerde technologieën. De specifieke verticale marktsectoren van Unisys zijn financiële services, transport, communicatie, media, commerciële bedrijven en de overheid. Het hoofdkantoor van Unisys is gevestigd in Blue Bell, Pennsylvania, in de Verenigde Staten. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Schiphol-Rijk. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de Unisys homepage: http://www.unisys.com of http://www.unisys.nl Beleggersinformatie is te vinden op http://www.unisys.com/investor

UNISYS
Erwin Zijlstra
Country Communications Manager Unisys Nederland
Tel: 020 - 526 78 47
Mob: 06 - 538 21 189
E-mail: erwin.zijlstra@nl.unisys.com

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Julia Vonno
Tel: 030 - 656 50 70
E-mail: julia@lvtpr.nl