SCHREINER LUCHTVAART GROEP BV

Schreiner benoemt Peter J. Legro tot Commissaris

Hoofddorp, 4 juni 2002

Tijdens de vergadering van de Raad van Commissarissen van de Schreiner Luchtvaart Groep B.V. (Schreiner) op 27 mei 2002 is Peter J. Legro benoemd tot commissaris. Hij is de opvolger van de heer ir. G.A.M.J. Daeninck, die op 1 januari 2002 als commissaris aftrad.

De heer Legro was laatstelijk werkzaam als president-directeur van Transavia Airlines, waar hij op 14 mei 2002 na 23 jaar afscheid nam. Daarvoor werkte hij 18 jaar bij PanAmerican Airlines in diverse functies en landen, waaronder de Verenigde Staten, Afrika en de Stille Zuidzee.

De directie van Schreiner is verheugd over de benoeming van de heer Legro.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer drs. H.W. Verloop, CEO, op telefoonnummer 023-5555503 of via E-mail gericht aan press@schreiner.nl.

Directie Schreiner Luchtvaart Groep B.V.

Diamantlaan 1
2132 WV Hoofddorp
Tel : 023 5555 555
Fax : 023 5555 500
Email: management.sag@schreiner.nl

De Schreiner Luchtvaart Groep BV is opgericht in 1945 en is momenteel eigendom van grootaandeelhouders NPM Capital NV en HAL Investments II BV. Met haar vloot van vliegtuigen en helikopters opereert Schreiner wereldwijd, vaak in afgelegen, moeilijk bereikbare gebieden. Tot de klantenkring behoren onder andere de offshore industrie, regionale luchtvaartmaatschappijen en overheidsorganisaties. Via dochterondernemingen opereert Schreiner momenteel in Europa, Nigeria, Kameroen, Tsjaad, Libië, Maleisië en Brazilië. Schreiner Northsea Helicopters BV, Schreiner Airways BV, Schreiner Aircraft Maintenance Company BV, Schreiner Cameroun SA and Schreiner Tchad SA zijn volledig eigendom van de Schreiner Luchtvaart Groep. Schreiner & Co BV is een dochtermaatschappij die zich bezighoudt met wereldwijde handel en industriële activititeiten. Daarnaast heeft de Schreiner Luchtvaart Groep deelnemingen in Aerocontractors Company of Nigeria Ltd., Helicopteros SA in Spanje and Den Helder Airport CV in Nederland.


04 jun 02 17:20