Ingezonden persbericht

Nieuwe kansen voor import en export

EINDHOVEN, 20020606 -- Internationale handel is voor veel ondernemers een wens maar hoe kunnen ze die droom waar maken dat is vaak de vraag. Vaak is de kennis en capaciteit bij een bedrijf niet of onvoldoende aanwezig om daadwerkelijk de import en export in goede banen te leiden. Tramatch is een bedrijf dat in het kader van de import en export een bijzondere dienst hiervoor heeft opgezet voor elke ondernemer.

De Dienst

Tramatch heeft deze bijzondere dienst opgezet met als doel om de internationale handel tussen Europese ondernemers te bevorderen. Tramatch gebruikt Internet als hulpmiddel. Ondernemers krijgen de mogelijkheid om op internationaal niveau, professionele productpresentaties te verzorgen op www.tramatch.com. Dit vormt de basis om op een snelle en efficiënte manier in contact te treden met nieuwe potentiële afnemers in nieuwe, nog onontgonnen, gebieden. Tevens wordt de markt voor inkopers en importeurs op internationaal niveau transparanter. Het uiteindelijke doel van Tramatch.com is om de ondernemers kostenbesparend, risicospreidend en omzetverhogend te laten werken.

Concurrentie

Mede door de versoepeling van de Europese handelswetgeving en de introductie van de Euro, neemt buitenlandse handel een enorme vlucht. Dit betekent dat de mogelijkheden, maar ook de concurrentie tussen de Europese landen, toeneemt. Middels deze zakelijke dienst van Tramatch wordt inzicht verkregen in de markt. Zo kan bijvoorbeeld in een oogopslag gezien worden wat concurrenten / leveranciers / afnemers op de markt brengen. Wat u weer scherp houdt in uw eigen proces.

Laagdrempelig

Internet is voor de meeste mensen een begrip geworden. We kunnen en willen er niet meer omheen. Binnen de gespecialiseerde import en export site kunt u heel eenvoudig een presentatie geven van uw producten, organisatie proces en allerlei andere nuttige informatie voor uw partners. Met het zeer uitgebreide service center kan iedere importeur en/of exporteur een goede start maken of een vervolg geven aan internationale handelsaspiraties.

Meer informatie?

Tramatch maakt gebruik van innovatieve communicatie om een zakelijke dienstverlening neer te zetten die tot doel heeft internationale handel te stimuleren. Ondernemers die vragen hebben over de import dan wel export van hun producten kunnen uiteraard Tramatch om een vrijblijvend advies vragen of een kijkje nemen op de internetsite.



Ingezonden persbericht