VIANED


PERSBERICHT

TKD 2002 (6, 7 en 8 JUNI)

11 april 2002

De TKD (Technische Kontaktdagen) is een tweejaarlijks evenement, speciaal gericht op de GWW-sector en in het bijzonder de grondverzetbranche.
Gedurende drie dagen wordt een groot aanbod van grondverzetmaterieel en voor de branche aanverwante zaken geshowd.
Bijzonder aan de TKD is de mogelijkheid om het aanwezige materieel te testen in de praktijk. Hiervoor wordt dit unieke evenement georganiseerd op het deels onverharde terrein van de Prinses Margrietkazerne te Wezep.
De TKD bestaat sinds 1978 en wordt in 2002 voor de 19e keer georganiseerd. Sinds 2000 onder verantwoordelijkheid van de Stichting TKD, waarin NVWB Grondwerk en BMWT samenwerken.

TKD 2002
6, 7 en 8 juni
Prinses Margriet Kazerne Wezep

De TKD richt zich op alle belanghebbenden uit de GWW-branche: ondernemers, staffunctionarissen, uitvoerders, machinisten en verdere belangstellenden uit (en van buiten) de sector.

Fabrikanten, leveranciers en importeurs tonen hun nieuwste materieel, zoals vrachtwagens, bull-dozers, graafmachines en hulpstukken, pompen, aggregaten etc. Daarnaast presenteren zich verschillende dienstverleners op het gebied van onderwijs, arbeidsbemiddeling, preventie, belangenbehartiging etc.

Door de opzet van de TKD op een groot buitenterrein kunnen geĂŻnteresseerden direct kennis maken met de kwaliteiten van de machines. De meerwaarde hiervan wordt door de bezoekers zeer gewaardeerd.

Voor de TKD 2002 hebben zich 150 deelnemers aangemeld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de Stichting TKD, telefonisch en per e-mail bereikbaar via het secretariaat NVWB Grondwerk: 030 - 696 17 17 / info@tkd.nl of grondwerk@nvwb.nl

Voor uitgebreide informatie omtrent de TKD 2002 (deelnemers, demonstratieprogramma, openingstijden etc.) kunt u terecht op de website www.tkd.nl