Ingezonden persbericht


FutureBrand en Amercom ontwikkelen online brandmanual Stegeman

Leiden, 6 juni 2002 - FutureBrand en Amercom hebben de opdracht gekregen van Stegeman (Sara Lee) om een digitale brandmanual te ontwikkelen waarin alle elementen van de huisstijl van het Stegeman merk, de verpakking en branding worden vastgelegd voor de Nederlandse markt. Deze webbased brandmanual is beschikbaar voor intern en extern gebruik op basis van passwords.

Wiebe Lageveen, marketing manager bij Meester Stegeman: "De online brandmanual is uiterst praktisch voor het benutten en volgen van richtlijnen en het gemakkelijk downloaden van allerlei grafische bestanden. En last but not least: 24 uur beschikbaar en kostenbesparend".

FutureBrand ontwikkelt het design en alle grafische bronbestanden. Amercom zorgt voor de technische ontwikkeling van de online brandmanual.

FutureBrand
FutureBrand richt zich op het adviseren over en het creëren, ontwikkelen en implementeren van merken. De organisatie beschikt daartoe over specialisten die inzetbaar zijn op ieder onderdeel van merkontwikkeling: strategie, creatie, management, meting en bewaking. Het FutureBrand netwerk is met 25 bureaus gevestigd in 17 landen in Europa, Noord- en Zuid Amerika, het Verre Oosten en Australië. FutureBrand Benelux, gevestigd in Leiden, heeft ruim 15 jaar ervaring met merkontwikkeling- en vormgeving, zowel op het gebied van organisatie (corporate branding, corporate identity/design) als marketing (consumer branding, new product development, packaging design, retail/brand environment design).

Amercom
Amercom in Amersfoort is sinds 1995 gespecialiseerd in het ontwikkelen van dynamische en technisch hoogstaande internet-, intranet- en extranettoepassingen. De organisatie werkt voor vooraanstaande opdrachtgevers en wordt gedragen door professionals op het gebied van internetdesign, databases, applicatie-ontwikkeling, interactie, marketing en projectmanagement. Amercom is onderdeel van Unit 4 Agresso NV, de organisatie op het gebied van geïntegreerde bedrijfssoftware en internet- & security-oplossingen. De organisatie telt 1.350 medewerkers en heeft vestigingen en partners in diverse landen van Europa en in Noord-Amerika.


***

Voor meer informatie (niet ter publicatie):
FutureBrand - Miranda Gelauff
Tel.: 071 - 52.47.020
Fax: 071 - 52.47.030
Email: mgelauff@futurebrand.com
www.futurebrand.com


.