AutoRai

6-6-2002

Veiling smart crossblade nr. 0001 van start

Op 7 juni start de internetveiling van de allereerste smart crossblade, nummer 0001. De veiling duurt tot 17 juni en de opbrengst komt volledig ten goede aan de liefdadigheids-organisatie Give It Sum van popster Robbie Williams.

De hoogste bieder wordt niet alleen de trotse eigenaar van de allereerste smart crossblade, als extra zal Robbie Williams in zijn of haar bijzijn tevens zijn handtekening op de auto zetten. De internetveiling wordt in samenwerking met de online handelsplaats eBay gehouden in Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië.

De liefdadigheidsinstelling Give It Sum is opgericht door Robbie Williams om benadeelde mensen te kunnen helpen door het milieu en de omgeving waarin ze wonen te verbeteren. Give It Sum richt zich voornamelijk op North-Staffordshire, de geboorteplaats van Robbie Williams, maar ook andere gebieden in Groot-Brittannië en de rest van de wereld mogen in de toekomst op steun rekenen.

Wie kans wil maken op de crossblade, kan een bod met een minimum van één euro uitbrengen. Geïnteresseerden die deel willen nemen aan de veiling, kunnen bieden via de internetsite www.eBay.nl. Zij die achter het net vissen bij de veiling, kunnen voor een smart crossblade uiteraard ook terecht bij een van de zeven Nederlandse smart Centers.

De smart crossblade richt zich op klanten die veel waarde hechten aan persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid. Om het exclusieve karakter nog meer te benadrukken heeft elk vervaardigd voertuig een serienummer, van 0001 tot en met 2000.