SKYRADIO

Sky Radio nieuwslezer Arend Langenberg op TV in 'Dit was het N

Arend Langenberg, de bekende nieuwslezer van Sky Radio 100.7 FM, zal vrijdag 7 juni aanstaande meedoen aan de opname van het satirische TV-nieuwsprogramma 'Dit Was Het Nieuws'. Harm Edens is de presentator van het programma en hij wordt bijgestaan door teamcaptains Raoul Heertje en Jan Jaap van der Wal. Het programma wordt zaterdag 8 juni om 21.50 uur uitgezonden bij de TROS op Nederland 2.

Naast nieuwslezer is Arend Langenberg al jaren Hoofd Nieuwsdienst bij Sky Radio 100.7 FM en de voice-over van het misdaadprogramma Peter R. De Vries. Hij won onlangs nog de Marconi Award in de categorie 'Beste Stem'. 'Dit Was Het Nieuws' is het eerste televisieoptreden van de nieuwslezer. Nu Arend zijn televisiedebuut heeft, zullen de kijkers eindelijk te weten komen welk gezicht er achter die bekende radiostem zit.

Arend Langenberg licht toe waarom hij deelneemt aan het TV programma: 'Doorgaans word je niet echt vrolijk van het nieuws. Ik heb al vele jaren heel wat ellende moeten voorlezen op Sky Radio. Spot maar ook zelfspot maken het nieuws wat draaglijker. Vandaar mijn voorkeur voor dit humoristische programma.'

Sky Radio 100.7 FM
Met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.