Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 7 juni 2002


Schennispleger aangehouden Gouda
De politie heeft op donderdag 6 juni omstreeks 14.50 uur een 19-jarige Gouwenaar aangehouden wegens schennispleging. De politie kreeg even daarvoor een melding dat een man nabij de heuvel in het Park Atlantis aan het masturberen zou zijn. Een agent betrapte de Gouwenaar en hield hem aan.

Inbraak Hazerswoude-Dorp
In twee woningen aan de Breitnerlaan is in de nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 juni ingebroken. In beide gevallen is men binnengekomen door gaatjes te boren in een keukenram. Bij de ene woning werd een fiets meegenomen. Uit de andere woning zijn een telefoon, een fotocamera en een horloge meegenomen Ook de auto, een goudkleurige Chrysler Grand Voyager, is meegenomen. In beide gevallen lagen de bewoners tijdens de inbraak te slapen.

Ongeval Katwijk
Een 20-jarige snorfietser uit Katwijk en een 59-jarige Katwijkse bromfietster zijn vrijdag 7 juni rond 14.00 uur met elkaar in botsing gekomen op de Hoorneslaan. De snorfietser gaf geen voorrang aan de bromfietster die van rechts kwam. De Katwijkse is met een hersenschudding en een pijnlijke onderrug naar het LUMC vervoerd.


Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326