Politie Midden- en West Brabant

Politie team Zundert

Datum: 7/6/2002
Auteur: R.v.Kuik

Inbraak in een bedrijf aan de Hofdreef te Zundert, na vernieling van een ruit heeft men kans gezien om een beamer weg te halen.

Sinds maandagavond wordt er een bruine vaars , oormerk nr. 6761 vermist aan de Luitertweg te Klein Zundert.
Bij aantreffen graag een telefoontje naar de politie.

Politie team Etten-Leur

Bedrijfsinbraak

Bij een bedrijf aan de Nijverheidsweg te Etten-Leur werd in de vroege ochtend van donderdag 6 juni ingebroken. Door nog onbekende dader(s) werd aan de voorzijde van het pand een raam opengebroken, waardoor de toegang werd verschaft tot de kantoorruimte van het pand. Bij de inbraak werden een drietal computers ontvreemd. De totale schade is onbekend.

Rijden onder invloed

Op donderdagmiddag werd een 53-jarige man uit Etten-Leur door de politie aangehouden ter zake het onder inlvoed besturen van zijn personenauto. De politieagenten troffen de man aan op de Stijn Streuvelslaan en roken dat de man alcohol had genuttigd. Nadat de betreffende agenten de verdachte een voorlopige ademtest hadden afgenomen, werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau voor een nader onderzoek. Daar bleek de man een alcoholpromilage van 1,4 in zijn bloed te hebben. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.