SNS Reaal Groep

Onderhandelingsresultaat CAO SNS Reaal Groep

7 juni 2002

Op 5 juni 2002 zijn SNS Reaal Groep en de vakorganisaties het op hoofdlijnen eens geworden over de nieuwe SNS Reaal Groep-CAO. De CAO heeft een looptijd van 12 maanden: van 1 juni 2002 tot 1 juni 2003. Per 1 juli ontvangen de medewerkers een salarisverhoging van 3% en per
1 oktober van 0,5%.


Naast de loonsverhoging is ook op andere punten overeenstemming bereikt. Zo gaat SNS Reaal Groep de consequenties van telewerken nader onderzoeken. Verder vindt in het eerste kwartaal van 2003 nader overleg plaats met de vakorganisaties over de gevolgen van de Wet verbetering Poortwachter. Ook zijn afspraken gemaakt over het opnemen van buitengewoon verlof voor maatschappelijke activiteiten en over kortdurend zorgverlof.

Directeur Personeel & Organisatie, Thijs Beelen, is tevreden over het resultaat: 'Wij hebben in een prettige en open sfeer met elkaar gesproken en zijn naar ieders tevredenheid tot dit resultaat gekomen'.

De vakorganisaties (FNV Bondgenoten, De Unie, Dienstenbond CNV en BBV) leggen het onderhandelingsresultaat voor aan hun leden.

Over SNS Reaal Groep
SNS Reaal Groep is een innovatieve Nederlandse financiële dienstverlener, die zich richt op vorming, beheer en bescherming van financiële vermogens van particuliere en zakelijke relaties, door het bieden van een samenhangend pakket van bancaire, beleggings- en verzekeringsproducten via verschillende distributiekanalen. De dienstverlening aan relaties geschiedt via de hoofdmerken SNS bank en Hooge Huys, alsmede via een aantal nichelabels.

Voor nadere informatie:
SNS Reaal Groep
Concern Communicatie
Ad Brits
073 683 30 83
06 - 53 16 23 70

Bijlage: onderhandelingsresultaat CAO SNS Reaal Groep

Onderhandelingsresultaat ( doc-bestand )