Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-06-2002 Persberichten district Eemland noord, 12.15 uur

Frontale aanrijding

BAARN Bij een frontale aanrijding op de Bisschopsweg raakten vrijdagmiddag rond 16.10 uur twee personen gewond.

Door nog onbekende oorzaak raakte een 46-jarige automobiliste uit Nijkerk met haar auto op de linkerrijstrook. Hierdoor ontstond een frontale botsing met de haar tegemoetrijdende auto. De vrouw uit Nijkerk bleef ongedeerd. De bestuurder van de auto waar zij tegenaanreed en een bijrijdster (geen gegevens bekend) raakten gewond. De bestuurder liep een gecompliceerde beenbreuk op, de bijrijdster een gekneusde hand en ribben. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Beide autos zijn total loss. De Bisschopsweg was twee uur voor al het verkeer afgesloten.

Gewond bij aanrijding

SOESTERBERG Een 31-jarige inwoner van Soesterberg raakte vrijdagavond rond 19.45 uur gewond bij een ongeval in zijn woonplaats.

Het ongeluk gebeurde toen een eveneens 31-jarige automobilist uit Soesterberg vanaf de Montgomeryweg linksaf de Amersfoortsestraat in wilde rijden. De evenoude plaatsgenoot die hem tegemoet kwam, kreeg vermoedelijk geen voorrang, waardoor de autos tegen elkaar botsten. De bestuurder die rechtdoor wilde liep een zware hersenschudding op.

Te veel op

BAARN Onder invloed van alcohol reed een 69-jarige automobiliste uit Soestvrijdagmiddag rond 17.30 uur tegen een hek aan de Hilversumsestraatweg.

Politieagenten controleerden de bestuurster op aanwijzingen van een getuige, die gezien had dat de vrouw tegen het hek aanreed. De vrouw kon niet meer op haar benen staan en werd aangehouden. Op het bureau werd een bloedproef van de vrouw afgenomen. Proces-verbaal is tegen de vrouw opgemaakt.