Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maart 2002

5e Boskoopse Oldtimer Kikkerrit gaat weer van start
1e Jubileumrit belooft veel moois


Dit jaar zal op zaterdag 8 juni voor de vijfde keer de Boskoopse Oldtimer Kikkerrit plaatsvinden. Dit is een tourrit voor automobielen met een bouwjaar van vóór 1960. De vorige 'Kikkerritten' waren erg geslaagd, met veel verschillende zeldzame Oldtimers en een gezellige sfeer. De ongeveer 125 km lange route start in Hazerswoude, en gaat door het zuidelijk gedeelte van het Groene Hart van Zuid-Holland. Zo'n 100 Oldtimers zullen aan de start van deze eerste jubileumrit verschijnen.

Tot 1 juni kunnen mensen zich aanmelden voor deelname. De Oldtimer moet altijd een bouwjaar van vóór 1960 hebben om deel te mogen nemen. Het inschrijfgeld is 15 Euro per auto ongeacht het aantal inzittenden. Voor dit bedrag kunnen de deelnemers onder andere eten en drinken onderweg verwachten. Er wordt twee keer gestopt, in Woerden en Schoonhoven bij Hooftman Volvo autobedrijven. Hier kunnen belang-stellenden op hun gemak de Oldtimers bewonderen. Aan het einde van de rit kunnen de deelnemers ook nog meedoen aan de barbecue wederom in Hazerswoude.

Route

De Kikkerrit gaat (onder voorbehoud) door de volgende plaatsen: Hazerswoude, Boskoop, Reeuwijk-dorp, Reeuwijk-brug, Sluipwijk, Oudewater, Snelrewaard, Woerden, Linschoten, Montfoort, Benschop, IJsselstein, Jaarsveld, Lopik, Cabauw, Schoonhoven, Vlist, Haastrecht, Gouda (over de Markt), en Waddinxveen.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via tel.nr. 0172-216305, fax 0172-218179, of e-mail kikkerrit@hotmail.com. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie. Vraagt u naar Carla Rijnbeek.

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht