Ingezonden persbericht


5e Boskoopse Oldtimer Kikkerrit

PERSBERICHT

Juni 2002

5e Boskoopse Oldtimer Kikkerrit belooft veel moois. Extra attracties bij aankomst

Op Zaterdag 8 juni zal voor de vijfde keer de Boskoopse Oldtimer Kikkerrit plaatsvinden. Voor deze jubileumrit hebben zich inmiddels ruim 100 deelnemers ingeschreven. De Kikkerrit is een tourrit voor automobielen met een bouwjaar vóór 1960. Echte klassiekers derhalve, waaronder een aantal zeer zeldzame exemplaren. De ongeveer 110 km lange route start in Hazerswoude, en gaat door het zuidelijk gedeelte van het Groene Hart van Zuid-Holland.

Belangstellenden kunnen zowel bij vertrek als bij aankomst de auto's komen bekijken. Vanaf 08.00 uur verzamelen de auto's op het terrein van Ton Rijnbeek Boomkwekerijen aan de Loeteweg 4a te Hazerswoude. Omstreeks 09.30 uur vertrekken de automobielen voor hun tocht door Het Groene Hart. Omstreeks 15.00 uur zullen de eerste klassiekers aankomen op het terrein van Connexxion te Boskoop, gelegen aan de Hoogeveenseweg. Daar vindt dan het defilé plaats.

Extra attracties
Dit jaar, vanwege het feit dat de rit voor de vijfde keer wordt gehouden, zijn extra attracties georganiseerd bij aankomst van de auto's. Op het defiléterrein is er schminken voor de kinderen. Ook zijn ijsjes en allerlei versnaperingen verkrijgbaar. Er zijn optredens van linedancers en er zijn oude trekkers, oude personenbussen, motoren en bromfietsen van verzamelaars te bewonderen.

Kortom, als het weer meezit wordt het een gezellig evenement, waar hopelijk veel belangstellenden op af zullen komen.

Noot voor de redactie /