Gemeente Leiden

Wat gebeurt er in uw wijk?

Jaarlijks organiseert de gemeente wijkinformatiemarkten in de verschillende stadsdelen. Op deze markten kunnen bewoners zich op de hoogte stellen van de plannen en activiteiten voor het komende jaar. Behalve de dienst Milieu en Beheer van de gemeente zijn er onder meer vertegenwoordigers van politie, LWO en woningbouwcoöperaties op de markt aanwezig.

MILIEU EN BEHEER - Het Atrium van het Stadsbouwhuis aan de Langegracht 72 biedt morgen, zaterdag 8 juni van 11.00 tot 14.00 uur, plaats aan de wijkinformatiemarkt voor bewoners van stadsdeel Midden.

Dinsdag 11 juni kunnen bewoners van de Raadsherenbuurt, het Hout- en Boerhaavekwartier en de Vogelwijk zich vanaf 20.00 uur op de hoogte laten stellen van de plannen voor hun wijk. De bijeenkomst vindt plaats in Pedologisch Instituut 'De Brug' aan de Wassenaarseweg 499.

De wijkmarkt voor stadsdeel Zuid is woensdagavond 19 juni van 19.30 tot 21.00 uur in buurthuis Vogelvlucht aan de Boshuizerlaan 5. Alle bewoners zijn van harte welkom op de informatiemarkten.