Politie Midden- en West Brabant

Persberichten maandag 10 juni 2002 district Bergen op Zoom

Datum: 10/6/2002
Auteur: Manon Ostendorf

TEAM STEENBERGEN
Vrijdagmiddag 7 juni 2002 werd er, gedurende de gymles in t Cromwiel, een kinderfiets Batavus Snake ontvreemd.

Zaterdagavond 8 juni 2002 vond er in Dinteloord aan het Raadhuisplein tijdens de braderie een handgemeen plaats tussen een tweetal personen. Eén van deze personen liep daarbij vermoedelijk een gebroken pink op. De ander, een 21-jarige man uit Dinteloord, verloor daarbij een voortand en moest in zijn mond en kin gehecht worden.

TEAM HALDERBERGE

OUDENBOSCH: Zakkenrollen
Maandag 10 juni deed een 63-jarige inwoonster van Oudenbosch aangifte van zakkenrollen. Afgelopen zaterdag had ze in een supermarkt aan de Oost Vaardeke haar tas in een winkelwagen staan toen ze door een drietal jongeren werd afgeleid. Even later was ze haar portemonnee met inhoud kwijt.

HOEVEN: Aanrijding
Op de kruising Sprangweg/St.Janstraat vond maandag rond het middaguur een kop/staart botsing plaats. M.V. uit Sliedrecht had te laat in de gaten dat de voor hem rijdende personenauto, bestuurd door C.G, 21 jaar uit Hoeven, remde om voorrang te verlenen. V. reed met zijn bestelauto achter op de auto van G. Er ontstond slechts materiële schade.

TEAM RUCPHEN
Sprundel:
Tussen 4 en 7 juni werden door een nog onbekende dader ligusterstruiken gesnoeid te Sprundel bij een boomkweker J.T. aan de Heikant. Het betroffen tweejarige takken welke bijna in bloei stonden. Het vermoeden bestaat dat de takken ontvreemd zijn om via een bloemenveiling verkocht te worden. In totaal werden ongeveer duizend takken afgeknipt. Wat deze takken op de veiling opbrengen is onbekend. De eigenaar van de takken looft een beloning uit voor een tip welke leidt tot aanhouding van de dader(s).

St. Willebrord:
Op maandag 10 juni 2002 werd aangifte gedaan door J.K.uit St. Willebrord. Hij had op vrijdag 31 mei een auto meegegeven aan een man welke voor zijn aannemersbedrijf werken zou gaan uitvoeren. Betrof ene P.O., vermoedellijk uit Roosendaal. P.O. is echter nooit op het werk verschenen en heeft tot op heden de meegekregen auto niet teruggebracht. Betreft een Opel Kadet Hatchback, kleur: Rood met het kenteken: TV-82-SV.

St. Willebrord:
Op 9 juni werd tussen 22.00 uur en 23.00 uur op de Dorpsstraat te St. Willebrord een bruine Batavus herenfiets ontvreemd welke afgesloten bij een café stond. De eigenaar D.M. uit St. Willebrord zit met een schadepost van 800,--. De fiets is van het type Cibola en heeft 21 versnellingen.