Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Wanadoo deelt parkeerbonnen uit in grote steden
Actie 'Doe meer met je tijd' wijst publiek in parkeergarages op mogelijkheden van internet

Amsterdam, 10 juni 2002 - Internetprovider Wanadoo is gestart met de actie 'Doe meer met je tijd', waarbij mensen in parkeergarages in de stad wordt gewezen op de voordelen van het snel en makkelijk regelen van hun zaken via het internet. Via een bijna niet van echt te onderscheiden 'parkeerbon' die onder de ruitenwisser van geparkeerde auto's wordt geklemd, communiceert Wanadoo dat internetgebruikers vanuit huis vaak sneller, goedkoper en eenvoudiger hun zaken kunnen regelen. Bovendien maken ontvangers van de parkeerbon via een persoonlijke wincode kans op een jaar lang gratis ADSL van Wanadoo. Deze ludieke actie is gekoppeld aan een aantrekkelijk aanbod van Wanadoo: mensen die zich tot 30 juni 2002 via www.wanadoo.nl/adsl aanmelden voor Wanadoo ADSL, betalen de eerste twee maanden geen abonnementskosten.

De actie van Wanadoo vindt plaats in parkeergarages van drukke winkelgebieden in steden waar Wanadoo ADSL beschikbaar is, zoals Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Alkmaar en Arnhem. Na terugkomst bij de auto in de parkeergarage valt als eerste de geelgekleurde 'parkeerbon' op. Nadat de eigenaar is bekomen van de eerste schrik, leest deze op de 'parkeerbon' dat hij of zij zijn of haar zaken ook efficiënter kan regelen. Op het internet is geen sprake van tijdverspilling door files, zoeken naar een parkeerplaats of het risico van een 'parkeerbon'. Met Wanadoo ADSL is het mogelijk vanuit de luie stoel te winkelen, bankzaken te regelen, vakanties te boeken en vele andere zaken te regelen zonder al deze ongemakken.

De parkeerbonnenactie liep in Amsterdam op 8 juni en loopt nog op 13 juni ('s avonds) en op 15 juni in Arnhem, Alkmaar, Haarlem en Rotterdam. De wincode van de parkeerbon kan tot en met 30 juni 2002 worden gecheckt op de site www.doemeermetjetijd.nl. De actie voor twee maanden gratis ADSL (Basic en Plus) loopt ook tot en met 30 juni dit jaar.

Voor het aanvragen van een afbeelding van de Wanadoo-parkeerbon, kunt u contact opnemen met Annegees van Linge, annegees@lvtpr.nl of telefoon, 030 - 6565070.

# # #

Over EuroNet Internet en Wanadoo

EuroNet Internet B.V. (www.euronet.nl) is een volle dochteronderneming van Wanadoo S.A. Wanadoo S.A. is een van de grootste Europese internetbedrijven en de internetmediadochter van France Telecom. In Nederland biedt EuroNet Internet B.V. internetdiensten aan onder twee merken: Wanadoo voor de consumentenmarkt en EuroNet Internet voor de zakelijke markt. Wanadoo biedt een volledig pakket aan mogelijkheden voor internettoegang gericht op consumenten, waaronder inbelabonnementen. Deze variëren van free tot flat-fee en breedbandinternet (ADSL en Cable). Daarnaast levert de portal www.wanadoo.nl een keur van diensten en informatie verdeeld over thematische channels. De Wanadoo-portal staat in Nederland in de top tien van meest bezochte websites.
EuroNet Internet verzorgt sinds 1994 producten en diensten voor de zakelijke markt, waaronder ADSL, netwerkkoppelingen en het hosten van websites. Internationaal telt Wanadoo S.A. ruim zes miljoen actieve abonnees.