Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 10-06-2002 Persbericht district Maasland

VERDACHTEN VERNIELINGEN AANGEHOUDEN OSS

Op 9 juni 2002 zijn drie jongens uit Oss, in de leeftijd van 17 en 16 jaar aangehouden ivm vernieling van autospiegels op de Dijkstoel te Oss. De jongens hadden in het voorbij fietsen van een viertal auto`s de buitenspiegels eraf geschopt.

INBRAAK WONING HEESWIJK-DINTHER

Bij een inbraak in een woning aan de Kastanjedreef te Heeswijk-Dinther in de nacht van 9 op 10 juni 2002 is geld uit de portemonnees weggenomen. De daders kwamen binnen door de voordeur. Bij een woning aan de Heilige Stokstraat te Heeswijk-Dinther is eveneens geld uit de portemonnees ontvreemd, alsmede een koffertje met rijbewijs, telefoon en geld. Vermoedelijk zijn de daders ook hier via de voordeur binnengekomen.

GELDBOETE NA WINKELDIEFSTAL

Een 48-jarige Ossenaar maakte zich vanmorgen aan de Kanaalstraat in zijn woonplaats schuldig aan diefstal van een doosje spaanplaatschroeven ter waarde van EUR 1,93. De man werd echter betrapt en kreeg een geldboete van EUR 115,00.

HENNEPKWEKERIJ OPGEROLD

In een loods op het industrieterrein aan de Nieuwe Erven in Heesch is maandagmiddag een hennepkwekerij met 1100 planten aangetroffen. De gehele kwekerij is ontmanteld en in beslaggenomen. Twee 43 jarige verdachten, een uit Heesch en Best, zijn als verdachten gehoord.