Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 10-06-2002 Persbericht district De Leijgraaf

DODELIJKE AANRIJDING VEGHEL

Een 82 jarige vrouw uit Veghel is op 9 juni 2002 dodelijk verongelukt bij een aanrijding op de Erpseweg te Veghel. Het slachtoffer reed omstreeks 16.40 uur op de fiets op het fietspad en werd hierbij ingehaald door een 37 jarige bromfietser uit Veghel. Hierbij raakten beide bestuurders elkaar, waarbij de vrouw met de fiets ten val kwam. Als gevolg van haar verwondingen overleed de vrouw korte tijd later in het ziekenhuis te Veghel. De politie verzoekt getuigen van het ongeval contact met haar op te nemen.

SNELHEIDSCONTROLE UDEN

Tijdens snelheidscontrole op de N265 te Uden op 9 juni 2002 zijn 17 bestuurders bekeurd. Max. 80 km. Hoogst gemeten snelheid 135 km.

DIEFSTAL AANHANGWAGEN VEGHEL

Vanaf de Stationsstraat te Veghel is in de nacht van 8 op 9 juni 2002 een grijze aanhangwagen, merk Berkel weggenomen.

VERDACHTE VAN INBRAAK

Vanmorgen kreeg de politie de melding dat er was ingebroken in een woning aan de Gasthuistraat in Veghel. Al snel werd duidelijk dat de ex-vriend van de bewoonster binnen was geweest en een gedeelte van de inboedel buiten had gezet. De verdachte, een 28-jarige man uit Veghel, is aangehouden op het moment dat hij met zijn auto bij zijn woning arriveerde. Hij bleek onder invloed van alcoholhoudende drank te verkeren. Hij kreeg daarvoor nog eens een boete opgelegd van EUR 190,00.