(ongedateerd bericht)

Aanmeldingsfase MKB-Stageprijs gestart

Prestigieuze prijs wordt voor de derde keer toegekend

Op 10 juni 2002 wordt in het Provinciehuis in 's-Hertogenbosch voor de derde keer de MKB-Stageprijs uitgereikt. Deze prijs wordt toegekend aan de sterkste combinatie van stagiair, stagedocent en MKB-bedrijf in Oost-Brabant. Doel van de prijs is zowel studenten als ondernemers enthousiast te maken voor stageplaatsen binnen het MKB. De MKB-Stageprijs is een initiatief van de Kamer van Koophandel Oost-Brabant en MKB Brabant en wordt gesponsord door de Provincie Noord-Brabant en ABN-AMRO.

De afgelopen weken zijn alle HBO- en MBO-onderwijsinstelling in Oost-Brabant benaderd om hun sterkste stagecombinaties aan te melden, maar ook bedrijven kunnen stages aanmelden. Zij kunnen voor een aanmeldingsformulier terecht bij de Kamer van Koophandel Oost-Brabant (Mandy Keeman, telefoon: 040 - 232 32 40) of zich direct aanmelden via het online formulier op de speciale site: www.mkb-stageprijs.nl.

Aanmelden kan tot en met 22 maart a.s.

Bij de MKB-Stageprijs gaat het om de beste combinatie van stagiair, begeleidende docent en stagebedrijf. Deze combinatie dient een goed georganiseerd team te vormen om voor de prijs in aanmerking te komen. Een vakkundige, onafhankelijke jury beoordeelt alle aanmeldingen en maakt op 10 juni de beste drie combinaties bekend. De prijswinnaars ontvangen een fraai kunstwerk en voor de studenten van de winnende combinaties ligt er een mooi geldbedrag klaar.

Sinds de instelling van de MKB-Stageprijs in 2000 is het animo voor deelname groot. Het aantal aanmeldingen nam vorig jaar met maar liefst 36% toe.

Informatie
Voor meer informatie kijk op www.MKB-stageprijs.nl of neem contact op met Marijke Rikze, accountmanager, telefoon (040) 232 32 58.