Gemeente Apeldoorn

Informatiebijeenkomsten bestemmingspIan Brinkhorst en Orden

De gemeente Apeldoorn organiseert twee informatiebijeenkomsten over het voorontwerp bestemmingsplan Brinkhorst en Orden. De bijeenkomsten vinden plaats op 10 en 11 juni 2002 in de Christelijke Scholengemeenschap Sprengeloo aan de Sprengenweg 81 in Apeldoorn. Beide dagen is de aanvangstijd 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

De bijeenkomst op 10 juni is in principe bedoeld voor bewoners en belanghebbenden ten westen van de Jachtlaan. Een dag later kunnen bewoners en belanghebbenden ten oosten van de Jachtlaan kennis nemen van het plan. Beide avonden hebben hetzelfde programma. Tijdens de bijeenkomsten wordt een presentatie gegeven over de aanleiding en de inhoud van het bestemmingsplan. Tevens zal worden stilgestaan bij de verdere procedure die de gemeente zal hanteren bij het maken van het bestemmingsplan. Voor bewoners en belanghebbenden is er na de presentatie gelegenheid tot het stellen vragen. Zij die gebruik willen maken van de mogelijkheid tot inspraak kunnen na afloop van de bijeenkomst een inspraakformulier meenemen.

De gemeente wil de huidige bestemmingsplannen aanpassen vanwege het ontbreken van uniformiteit en samenhang tussen de beide plannen en verbetering van de regelgeving. In het nieuwe bestemmingsplan worden de kwaliteiten en de ruimtelijke situatie van de wijken opnieuw vastgelegd. Het plan omvat globaal het gebied tussen de spoorbaan Apeldoorn-Amersfoort, de Nederlandse Politie Academie, het sportpark Orderbos en het voormalige schietterrein, de Asselsestraat en de Wilhelmina Drückerstraat.

Voor mensen die het voorontwerp bestemmingsplan Brinkhorst en Orden willen inzien, ligt met ingang van 17 juni 2002 gedurende vier weken ter inzage bij de Infobalie Bouwen in het Stadswarenhuis aan het Marktplein 1. Tevens is vanaf 17 juni een nieuwsbrief over het bestemmingsplan verkrijgbaar bij het Stadsinformatiepunt aan het Marktplein 33 en bij de Infobalie Bouwen en Wonen

© 1996-2002 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer
Webserver: 1