Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT

Den Haag, 12 juni 2002

PEPC WORLDWIDE HERBENOEMT ALGEMEEN DIRECTEUR

PEPC Worldwide N.V. maakt bekend dat Raoul Maphar, medeoprichter van PEPC, met onmiddellijke ingang de positie van Algemeen Directeur herneemt.

Maphar is de opvolger van Arthur Dijkstra, die de positie van Algemeen Directeur sinds 1 juni bekleedde. PEPC and Dijkstra hebben gezamenlijk besloten hun relatie te beëindigen. Partijen konden niet tot overeenstemming komen over de invulling van de beoogde samenwerking.

Over PEPC Worldwide

PEPC Worldwide, gevestigd in Den Haag, met kantoren in Miami, San Diego en Hong Kong, is een wereldwijde distributeur van digitale content afkomstig van nationale en internationale krantenuitgevers. PEPC, opgericht in 1999, heeft een interactieve digitale krantenkiosk ontwikkeld die on-demand direct de laatste editie van kranten print. De door PEPC en IBM ontwikkelde state-of the-art software en PEPC s Private Multicast Satelliet Netwerk vormen de basis voor een digitaal distributienetwerk dat 99,1 % van de wereldbevolking bestrijkt. Dit netwerk vormt een distributiesnelweg naar digitale krantenkiosken over de gehele wereld.

Voor meer informatie over de activiteiten van PEPC Worldwide kunt u een bezoek brengen aan www.pepcworldwide.com.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (