Centrum voor Kennis Communicatie (BR>

Seminar & Expositie
Woensdag
12 juni 2002
Triavium Nijmegen

---

De Overheid Online 2002
Van website naar interactieve overheidsdiensten
---

Het seminar
De overheid staat aan het begin van een digitale revolutie; zij moet transparant, open en interactief worden. De term e-Government is dan ook niet meer weg te denken van het prioriteitenlijstje van lokale, provinciale en rijksoverheden. Toepassing van informatie- en communicatietechnologie heeft echter consequenties op zowel de relaties met burgers, met het bedrijfsleven als ook met andere overheidsinstellingen. Op het seminar wordt ingegegaan wat de mogelijkheden, de randvoorwaarden en de eisen zijn voor het digitaliseren van overheidsdienstverlening. Binnenkort kunt u op deze site het volledige programma zien. Wilt u meer informatie ontvangen zodra het programma bekend is, dan kunt u het
Bezoekers-Informatieformulier (binnenkort online) invullen.

Datum en plaats
Woensdag 12 juni 2002 in het Triavium Nijmegen.

Voor wie bestemd?
Deze dag is interessant voor informatiserings- en communicatiemanagers, webmasters, beleidsmedewerkers informatievoorziening en beleidsmedewerkers burgerzaken en dienstverlening van lokale, provinciale en landelijke overheden en waterschappen. Daarnaast is het seminar & expositie bestemd voor projectleiders en consultants die actief zijn binnen de overheid, ICT of een combinatie hiervan.

De expositie
Daar het seminar niet alleen visies, concepten, ervaringen e.d. wil presenteren, maar u tevens inzicht wil geven in het actuele aanbod van ICT-oplossingen voor hun organisatie vormt de georganiseerde expositie een belangrijk deel van het event.

Indien u zich als leverancier tijdens 'De Overheid Online' wilt profileren, dan kunt u informatie aanvragen via telefoonnummer 040 - 212 94 99 of via het Exposanten-Informatieformulier (binnenkort online).

Organisatie
CKC, Postbus 984, 5600 AZ Eindoven
Telefoon: 040 - 212 94 99 Fax: 040 - 212 94 07

Projectteam De Overheid Online
Aukje Bovend'eerdt, Projectmanager
Joke Rosier, Accountmanager
Linda Bredschneyder, Assistent Projectmanager